Image default
Hírek

Magától kigyógyult a rákból, az orvosok nem értik, mi történhetett

A kaliforniai férfi szerint az imádkozás segített.

Nem tudnak mit kezdeni az orvosok egy kaliforniai férfi csodálatos gyógyulásának történetével.

A Lodi városában élő Paul Wood nemrég még annyira rossz állapotban volt, hogy a folyosókon csak a falat fogva tudott közlekedni; állandó fejfájás gyötörte.

Egy San Franciscói agysebész szerint Woodnak agyvérzése lehetett, a koponya CT-k tanulsága szerint pedig tumor volt az agyában.

A múlt idő használata nem véletlen: Paul Wood meggyógyult. A tervezett agyműtéte előtti napon ismét felvételt készítettek a koponyájáról – és semmi nyomát nem találták betegségnek.Az ügyben nyilatkozó orvos, dr. Richard Yee elmondta:

Néha történnek dolgok, amiket nem tudunk megmagyarázni.

Paul Wood szerint azonban nagyon is van magyarázat: az ima ereje. Azt állítja, egyszerűen hitt abban, hogy meg fog gyógyulni, és így is történt. Az ügyben még az általa látogatott gyülekezet lelkipásztora is megszólalt, aki szintén úgy gondolja, hogy a hívek közös imája révén tűnt el Wood betegsége.

Az orvosok abban bíznak, hogy behatóbban tanulmányozhatják Wood szervezetét, hátha magyarázatra lelnek a kór felszívódására.

Nemrég ezt írta a férfi a Facebookon:

Júniusban még látható volt a fehér folt jobboldalt-alul, mára ez eltűnt. Tiszta szívből köszönöm mindnyájatoknak, akik imádkoztatok értem, Isten meghallgatta az imáitokat.

 

via Daily mail, kiemelt kép: Facebook

Hasonló cikkek

MEGÁLL AZ ÉSZ: Akár 22 fok is lehet idén karácsonykor

admin

Lezárnak több aluljárót ahol hajléktalanok szokták átvészelni a fagyokat – emberek fognak halálra fagyni!

admin

Belépőt szedett a borsodi kórház a szülészetre érkezőktől A kórház fejenként 3000 forintot kért a szülőszobába belépő hozzátartozóktól.

admin

Román buszsofőrök jöhetnek Magyarországra, akkora a hiány

admin

Magyarország: 3 méternyi bicikliút 25 milliárd forintért

admin

Brutálisan megdrágul a kenyér ára

admin