Image default
Hírek

Magángéppel repül Franciaországba Vajna Timi ,hogy találkoztasson szerelmével és szüleivel-Ők Timi szülei

Nap mint nap találkozni a bulvármédiában Vajna Timivel.Viszont a szüleit nagyon féltette a nyilvánosságtól,most azonban egy közös képet posztolt amin szüleivel látható.hogy megszerezhesse az amerikai állampolgárságot – évente 6 hónapot kell az Egyesült Államokban tartózkodnia,így szüleitől és szerelmétől is elszakítva él.Most azonban magánrepülővel érkezett Timi francia országba. A cannes-i kikötőben találkoztot az újraegyesített családdal, ahol exkluzív interjút adtak a Blikknek.

– Timivel 21 évvel ezelőtt voltunk itt nyaralni. Emlékszem, milyen rajongással nézte már akkor a Dior- és a Gucci-szalonokat, igaz, akkor még csak kívülről – meséli Palácsik Zoltán, a lány édesapja. A gépészmérnök végzettségű férfi azt is elárulta: ők nem igazán kedvelik a nyilvánosságot. – A munkatársaim is rendszeresen követik lányom közösségi oldalait, mindig tudatják velem, hogy milyen fotót láttak róla – fűzte hozzá mosolyogva.

Csak az a baj, hogy nagyon sokan bántják, sok az irigy, féltékeny ember. Ezt nekem elég nehéz feldolgozni, hozzászokni édesanyaként pedig lehetetlen. El is szoktam mondani Timinek, hogy jobban örülnék neki, ha sokkal kevesebb fotót posztolna – vette át a szót Erika, Timi kohómérnök végzettségű anyukája. A szülők a Miskolci Egyetemen találkoztak, és első látásra egymásba szerettek.

– Nagyon örülök, hogy Andy elenged, és bízik bennem. Nagyon szeretem őt, egyszerre vagyunk szerelmesek, és ugyanakkor nagyon tiszteljük egymást. A legjobb érzés számomra az, hogy Andy engem helyezett az előtérbe, engedi, hogy tanuljak, és azon van ő is, hogy minél jobban érvényesülhessek. Ez az egymás iránti szeretet legfelsőbb szintje – mondta Vajna Tímea. A feleség elárulta, hogy életét a jótékonykodásnak és a divatnak szentelné, de van még egy titkos álma is. – Szeretnék egyszer egy nagyon szép és érzelmes kisfilmet készíteni, egyre jobban érdekel a filmezés világa is – mesélte a szépség.

Hasonló cikkek

A világ egyik legdurvább szupertankjából vesz Magyarország – Brutális tűzerővel bír a csataterek szörnye,így működik a gyakrolatban

admin

14,5 órát várt étlen-szomjan a váróban komoly fájdalmak között

admin

Mészáros Lőrinc botrányos kijelentése: “Nem éri meg lehajolnom egy húszezresért, hiszen..”

admin

Belerokkannak a hazai munkások mire eléri a nyugdíjkorhatárt

admin

Államtitkár: Tömegesen jönnek haza a magyarok külföldről mert itthon jobb az élet és magasabb a fizetés

admin

Veszélyben vannak a Tesco vásárlói

admin