Image default
Egyéb

MA REGGEL derül ki : GÁSPÁR EVELIN gyógyíthatatlan beteg! ITT a szomorú diagnózis – nagyon kemény időszak vár most rá! Kitartást Evelin!

Az Ázsia Expressznek nagyon hálás, mert úgy érzi, sikerült felhúzniuk a cigányok státuszát, és a játék erkölcsileg mindenképpen nagy győzelem volt. Bár sosem szerette önmagát, most a műsor kapcsán rengeteg pozitív visszajelzést kapott, ami nagyon jólesik neki. A játék véget értét követően azonban Evelin nem érezte jól magát, és egy vizsgálat során ki is derült, hogy inzulinrezisztens, így jelenleg gyógyszeres kezelés alatt áll. Fogyása ellenére egyébként elmondása szerint a mai napig stresszevő.-írta meg a https://www.blikk.hu A szeptember 26-án megjelenő HOT!-ban Gáspár Evelinnel, az Ázsia Expressz szereplőjével olvashattok egy mélyinterjút, amelyben a celebritás olyan féltett titkairól is lerántja a leplet, amelyekről eddig még sosem beszélt! Ne hagyjátok ki a lapot! Nektek egyébként ki a kedvencetek az Ázsia Expresszből, és ki az, aki a legnagyobb csalódást okozta?

Hasonló cikkek

Receptköteles lesz több népszerű fáljdalomcsillapító

admin

Közel egy napnyi szenvedés után altatták el végül a Szovátánál elütött medvét

admin

A rák 12 apró tünete, amit senki nem vesz komolyan

admin

Amikor még a szánkózás egy felnőttnek is maga volt a csoda, amikor még nem uralta a világunkat az egymástól való elszigetelődés.

admin

Hazavitte a gyereket a bölcsiből és így nézett ki a háta…

admin

1,5 kiló szotyit hántolt el Orbán Viktor, a Puskás Stadion avatóján

admin