Image default
Érdekességek Sztori

Levegő-diétán él a lány, aki azt állítja, három hónapig bírja szilárd étel nélkül

A 25 éves amerikai Audra Bear gyakorlatilag nem eszik, vagy csak pár havonta. Azt mondja, a légzésén keresztül viszi be a táplálékot a testébe.

A Minnesota államból, egész pontosan Minneapolisból származó, 25 éves Audra Bear egy egészen új típusú diétát honosított meg. Ő “Breatharian”-nak, vagyis “Levegő-táriánusnak” nevezi magát.

A speciális fogyókúra az úgynevezett prána gyógyítás tudományából táplálkozik. A több ezer éves, keleti gyógyítás lényege a test energiáinak áramoltatása, élénkítése és megfelelő “mozgósítása”. Nagyon fontos benne a légzéstechnika, amely az emergiaáramlás egyik elősegítője.

Audra szerint a diétájának is a légzés az alapja. Hosszú évek alatt tanulta meg a légzését úgy “manipulálni”, hogy állítása szerint csupán a levegőből hozzájut a szervezete működéséhez szükséges tápanyagok túlnyomó részéhez.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

That blissful calm after a good breathwork session❤️

Gold Light (@audrabear) által megosztott bejegyzés,

Vagyis tulajdonképpen nem eszik, kizárólag friss gyümölcs- és zöldségleveket, turmixokat fogyaszt, és alkalmanként, ha barátokkal van, egy nagyon kevés szilárd táplálékot is, de csak “élvezetből”.

Amúgy állítása szerint nincs szüksége ételre, három hónapig is kibírja evés nélkül.

Az amerikai Állami Egészségügyi Szolgálat (NHS) szélsőségesen alacsony kalóriabevitellel járó diétának nevezi Audra esetét, amit ugyan mások is csinálnak – különösen a betegesen túlsúlyos emberek, akiknek muszáj sokat fogyni -, ám egészségesnek semmiképp nem tartják, főleg nem állandóan.

Az ilyen diétát maximum 12 hétig javasolják, állandó orvosi felügyelet mellett.

Audra azonban azt mondja: ő gyakorlatilag így él, és nem azért, mert karcsú akar lenni, hanem mert így érzi jól magát. Azelőtt kipróbálta a vegetáriánus, a vegán és a nyers vegán életmódot is, de eddig a légzés-diéta jött be neki a legjobban.

Hasonló cikkek

Retró: emlékszel még Móka Miki mókatárára?

admin

Egy nő a férjével, a vőlegényével és két pasijával él együtt – szerinte mindannyian boldogok így

admin

A lány sírva videózta, hogy a nővér mit csinál haldokló apukájával

admin

A kórházból leugrott cigiért a boltba. Hátában egy fejszével – videó

admin

Agy nélkül született a brit kisfiú, de már megtanult számolni, és szörfözni is tud

admin

„Terhes lett a 15 éves lányom, én fogom felnevelni a babát”

admin