Hírek

Letartóztatták Jolly-t! Bilincsben vitték el az énekest!

Az új klipjüket szerették volna leforgatni az osztrák fővárosban Jolly-ék, csúnya véget ért a munkanapjuk.

Jolly-ék nem először forgatnak videóklipet a határon túlon, korábban több nagy slágere is külföldön forgott, elég csak a No roxa áj-ra, vagy a Despacito magyar verziójára, a Favorito-ra gondolni. Most valami hasonlót tervezett Jolly és Andreas, akik a hétvégén Bécsbe utaztak, hogy leforgassák új klipjüket.

A forgatás szépen haladt, de váratlanul megjelent két osztrák rendőr, majd bilincsbe verték Jollyékat és előállították őket. Jó okuk is volt rá!

Még mindig a sokk hatása alatt vagyok. Hétvégén Bécsben forgattuk a új videoklipemet Andreas barátommal. A rendező utasítására színes füstbombákat is vittünk magunkkal. Egy híd alatti részt választottunk, mert az illett legjobban a zene témájához” – mesélte a Borsnak Jolly a történtekkel kapcsolatban.

“Már nagyban dolgoztunk, amikor megjelent a forgatáson két osztrák rendőr. Nagyon megijedtem. Mivel nem tudok németül egy stábtag kommunikált velük. Az engedélyünket kérték a filmezéshez, de nekünk nem volt olyanunk. Erre még rájött az is, hogy tiltott pirotechnikai eszköznek minősül a színes füstbomba. Azonnal elkobozták a dolgainkat, megbilincseltek és bevittek a rendőrkapitányságra, ahol 4 órán keresztül benntartottak minket. Végül elengedek, de most várom a bírságot, ami akár félmillió forint is lehet” – magyarázta a lapnak a mulatósból a latin zenei világ felé kacsingató sztár.

Hasonló cikkek

Orbán Viktor bejelentése:óriási változások lesznek, és teljesen új kormány jön létre!Itt a teljes videó

admin

Húszkilós aranytömbök szóródtak ki egy repülőgépből

admin

A nap lúzerei: nagy nehezen szétvágták az ellopott széfet a baranyai tolvajok, nem hittek a szemüknek amikor meglátták, mi van benne

admin