Image default
Hírek

Lekapcsolták az „unokázós” csalót, aki egy idős urtól csalt ki pénzt,de nem volt nekik elg

A Budapest XVIII. kerületében lakó idős sértett 2018. augusztus 23-án az esti órákban telefonhívást kapott. A telefon másik végén egy férfi az unokájaként mutatkozott be és közölte, hogy balesetet okozott és szüksége van két millió forintra, amiért egy barátját fogja elküldeni. A sértett 700 ezer forint készpénzt és aranyékszereket adott át egy megbeszélt helyen az ismeretlen barátnak. A találkozó után a sértett felhívta igazi unokáját, aki elmondta, hogy ő nem okozott balesetet.

Az ismeretlen elkövető 2018. augusztus 24-én újra felhívta az idős urat, hogy még további kettő millió forintra van szüksége.

A második találkozó idejéről és helyéről a sértett már értesítette a XVIII. kerületi Rendőrkapitányságot, akik a Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársaival közösen jelentek meg a megbeszélt helyen és elfogták B. Ferenc 47 éves gyáli lakost.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói B. Ferencet csalás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Az elkövető társai, a 39 éves Németh Csaba és a 24 éves Lakatos Ferenc budapesti lakos ellen a rendőrség elfogató parancsot bocsátott ki.

Németh Csaba

Lakatos Ferenc


A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható Németh Csabát és Lakatos Ferencet felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

Hasonló cikkek

Lépett az unió, brutálisan elszállhat a cigaretta ára Magyarországon

admin

Videón a halálos balesetet szenvedő magyar kamionos

admin

MEGÁLL AZ ÉSZ: Akár 22 fok is lehet idén karácsonykor

admin

Lezárnak több aluljárót ahol hajléktalanok szokták átvészelni a fagyokat – emberek fognak halálra fagyni!

admin

Belépőt szedett a borsodi kórház a szülészetre érkezőktől A kórház fejenként 3000 forintot kért a szülőszobába belépő hozzátartozóktól.

admin

Román buszsofőrök jöhetnek Magyarországra, akkora a hiány

admin