Lecsapott a NAV Gáspár Győzőre!Minden vagyontárgyát lefoglalták!

Napokban üzent azoknak az embereknek Győzike,akik érdeklődtek  az után hogy vajon miből is él luxuséletet!Videóban mondta el hogy több cégben is van érdekeltsége,plusz tanácsadóként is tevékenykedik az üzleti életben.Győzike elmondta sohasem vetette meg a kétkezi unkát,de inkább az eszéből él.Most a Nav tartott házkutatást a nála.

Gáspár Győző és testvére, valamint még három társuk,közel 50 milliós adócsalást követtek el. A gyanú szerint Győzike nagy értékű személyautókat hozott be külföldről, majd több cégen keresztül eladta őket, az értékesítéshez kapcsolódó közterheket azonban nem fizette meg. Gyanúsítótként hallgatják jelenleg is Győzőt, testvére, valamint még három társuk

Kovács Dorina, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) észak-magyarországi bűnügyi igazgatóságának sajtóreferense szerint azért iktattak be sok céget, hogy elkerüljék az áfafizetést. Győzike, testvére és még három társuk tíz autó többszöri eladása révén több mint negyvenmillió forint adóhiányt okoztak az államkasszának. 

Ráadásul a testvérpár idősebb tagja (Győző) a család román cégének bankszámlájáról ötvenmillió forintot költött magára, ezért sikkasztás bűntette miatt is felelnie kell.

Ez összesen már 90 milliós csalás. 

A pénzügyi nyomozók több mint hatvan helyszínen tartottak házkutatást, hogy összegyűjtsék a bizonyítékokat.

A nyomozás során a NAV luxusautókat, 3 millió forint készpénzt és egy széfnyi arany ékszert foglalt le. 

Gáspár Győző gyanúsítotti kihallgatása jelenleg is folyamatban van.Akár 5 év börtönt is kaphat ezért Győzike.

Íme az ominózus videó,amit az Rtl Klub mutatott be.

Oszd meg te is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.