Image default
Hírek

Lázár János elmondása szerint Mórahalmon maga is látta, hogy naponta többször kigyúrt, maszkos emberek próbálják meg átvágni a határkerítést.

Nyilvánosságra hozná a határ menti hőkamerák felvételeit Lázár János. A kancelláriaminiszter a kormányinfón azt mondta: erre azért van szükség, hogy mindenki lássa, mi történik a szerb-magyar határon – írja a HírTv.

Lázár János elmondása szerint Mórahalmon maga is látta, hogy naponta többször kigyúrt, maszkos emberek próbálják meg átvágni a határkerítést.

“Mindennap jön valaki a magyar határhoz hidegvágóval fölszerelkezve, kivétel nélkül mindegyik fiatal férfi volt. Hogy gyerek lett volna, nő lett volna, és éppen menekült volna, olyat nem láttam. Olyat azonban, akik az ott elhangzottak szerint ezer eurót tudtak fizetni azért, hogy Szerbiából felhozzák őket a szerb-magyar határra, megmutassák nekik azokat a határszakaszokat, ahol esetleg ritkábban járnak a járőrök, vagy az átlépésnek van valami esélye, szép számmal láttam; vasárnap éppen háromszor próbálták ezt meg” – jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter.
Forrás: Hírt TV

Hasonló cikkek

Riasztás: 100 km/órás széllel csap le a hidegfront a hét utolsó napján – 14 megyére adtak ki riasztást

admin

Így zajlott le Andy Vajna temetése Los Angelesben – Nem hinné, kik voltak ott – exkluzív videó

admin

Benzines kannákat kerülgettek, cigizve bicikliztek, hárman rugdostak egy labdát a milliókból szervezett “sportnapon”

admin

Kiderültek a részletek,megvan mennyi pénzt adnak a falusi CSOK-ra. Gulyás Gergely elárulta a részleteket

admin

Kamuelvonón volt Curtis ahol vitaminkúrával és szaunával gyógyítják a kokain függőséget

admin

Várandós kismama mellett robbant fel a kazán, a magzat mentette meg az életét

admin