Image default
Hírek

Lázár János elmondása szerint Mórahalmon maga is látta, hogy naponta többször kigyúrt, maszkos emberek próbálják meg átvágni a határkerítést.

Nyilvánosságra hozná a határ menti hőkamerák felvételeit Lázár János. A kancelláriaminiszter a kormányinfón azt mondta: erre azért van szükség, hogy mindenki lássa, mi történik a szerb-magyar határon – írja a HírTv.

Lázár János elmondása szerint Mórahalmon maga is látta, hogy naponta többször kigyúrt, maszkos emberek próbálják meg átvágni a határkerítést.

“Mindennap jön valaki a magyar határhoz hidegvágóval fölszerelkezve, kivétel nélkül mindegyik fiatal férfi volt. Hogy gyerek lett volna, nő lett volna, és éppen menekült volna, olyat nem láttam. Olyat azonban, akik az ott elhangzottak szerint ezer eurót tudtak fizetni azért, hogy Szerbiából felhozzák őket a szerb-magyar határra, megmutassák nekik azokat a határszakaszokat, ahol esetleg ritkábban járnak a járőrök, vagy az átlépésnek van valami esélye, szép számmal láttam; vasárnap éppen háromszor próbálták ezt meg” – jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter.
Forrás: Hírt TV

Hasonló cikkek

Rejtélyes Facebook-tiltások: ezeken a linkeken követelheti vissza a fiókját

admin

Át kell építeni a Déli és a Kelenföldi közötti alagutat az új vonatok miatt, Mészáros Lőrinc lehet a kivitelező

admin

Jakab Péter szerint a magyarok hibája hogy Orbán egy csomag száraztésztával és néhány ezer forintnyi utalvánnyal megnyeri a választást

admin

Lerakták, most felszedik a síneket a 70 milliárdos Szeged-Hódmezővásárhely tram-train vonalon

admin

14 milliót küldtek Hernádnak a sportpálya kerítésére, de semmi nem lett belőle, a pénz viszont eltűnt, nyomozás nem indul mert “nem nagy tétel”

admin

Óriási a munkaerőhiány a Balatonnál: 4-500 ezer forintért sem találnak szakácsokat, felszolgálókat

admin