Image default
Egyéb

L.L. Junior pszichológiai vizsgálatot kért a volt feleségére

A temetésen támogatta volt feleségét L.L. Junior. A Tények kamerái előtt elnézést kért korábbi internetes kirohanásáért.

L.L. Junior a Tények Plusz kamerái előtt kért bocsánatot erősre sikerült Facebook bejelentkezése miatt. Hozzátette, már nagyon megbánta, hogy élő videóban fakadt ki gyermekei anyjára.

„Bárhogy is volt, az már nem hozza vissza a kisfiamat. Azt, hogy én okoltam bárkit is, tényleg csak kétségbeesésemben tettem. Nekem nem lesz attól jobb, hogy másnak rosszabb. Én nem vagyok egy haragtartó ember, és nagyon sajnálom, hogy akkor azt a beélőzést megcsináltam.

Ezzel nagyon nagyot tévedtem, és elnézést kérek mindenkitől. Soha nem volt ilyen, és el voltam veszve. Nem tudtam, hogy kezeljem, és szerintem még egy ideig nem is fogom tudni kezelni…” – hangzott el Junior megbánása a műsorban.

Korábban már volt arról szó, hogy a feldolgozhatatlan gyász miatt Junior az egész család pszichológiai vizsgálatát szeretné. A Bors azonban most azt is megtudta, hogy

a zenész és ügyvédje már a bíróságra is benyújtották a kérvényt, hogy Csillát teljes körű pszichológiai vizsgálat alá vessék.

„A mindenre kiterjedő pszichológiai vizsgálat igénye elhangzott, és előzetes információnk alapján úgy értesültem, a bírósági beadványban ez benne van indítványképp” – mondta a lapnak Hopp Csilla jogi képviselője.

Mindezek ellenére Csilla már egy héttel korábbi megszólalásában cáfolta a lapnak, hogy bármiféle mentális problémája lenne. Sőt leszögezte, mindent megfog tenni annak érdekében, hogy Lacika továbbra is vele élhessen.

„Nincsenek mentális zava­raim. Próbálok Lacikáért tovább élni, mindent megtenni érte. A végsőkig kitartok, nem akarom a másik kisfiamat is elveszíteni. Mindent el fogok követni, hogy a gyerekem mellettem legyen, mert nem vagyok rossz anya” – mondta elkeseredetten Csilla.

Cikk- és címlapkép: Facrbook/L.L. Junior 

Hasonló cikkek

Hát, ez zseniális! Elképesztő módon ünnepelte meg a válását egy bántalmazott feleség – fotók

admin

Még az orvosok is megdöbbentek: 12 évesen adott életet első gyermekének egy kislány

admin

Sorra születnek a végtaghiányos csecsemők egy kórházban, már az egészségügyi minisztérium is vizsgálódik

admin

„A hír valóban igaz, meghalt” – Íme további részletek Terry Black utolsó óráiról

admin

Jövőre minden eddiginél több pénzt kap a hazai futball

admin

Már tízezren jelezték, hogy szeptember 20-án délben visszafoglalnák Erdélyt

admin