Image default
Hírek

Koporsóban fekvő feleségét és babájukat mutatta meg a Facebookon

Ittas sofőr ölte meg a fiatal állapotos nőt.

 

Zach Kincaid azt szeretné, ha mindenki látná, mi történt vele és családjával.

A kaliforniai férfi megrázó fotókon mutatja be felesége, a 29 éves korában elhunyt Krystil és meg nem született kislányuk temetését. Így szeretné felhívni a figyelmet az ittas vezetésre és a jogi anomáliákra.

Szeptember 9-én Kincaid épp telefonon beszélt feleségével, amikor a kihangosítót használó nő tragikus balesetet szenvedett: autójába belehajtott egy 140 km/h sebességgel közlekedő BMW.

A balesetet okozó sofőr, a 28 éves Marcos Forestal profi bokszoló ittas volt a karambol idején. Szinte sértetlenül szállt ki a járműből.

Krystil Kincaid kórházba került, de már sem az ő, sem a 36 hetes magzat életét nem tudták megmenteni. A babának október 9-én kellett volna megszületnie, így a pár négy másik gyermeke először azt hitte, azért mennek be apjukkal a kórházba, hogy találkozzanak az új kistestvérrel. Ehelyett anyjuk halálhírével kellett szembesülniük, és azzal, hogy nem lesz kistesójuk.

Mivel a meg nem született baba a kaliforniai jog szerint nem számít a baleset áldozatának, az ittas sofőr legfeljebb 10 évet kaphat a halálos karambol okozásáért. Merthogy „nem szándékosan” okozta a halálesetet.

Zach Kincaid ezt megkérdőjelezi, szerinte az ittas vezetés mindenképp szándékos emberölés. A férj petíciót indított annak érdekében, hogy családtagjainak gyilkosa meg nem született gyermeke haláláért is bűnhődjön.

Zach Kincaid / Facebook

 

via Mirror, kiemelt kép: Facebook

Hasonló cikkek

Terhelő vallomást hangzott el Aurélióra, 10 év fegyházat kért az ügyész – úgy néz ki nem ússza meg az emberrablási ügyet

admin

A magyar sajtó elől bujkálva találkozott Orbán a boszniai szerbek elnökével, akinek a legnagyobb példaképe egy népírtó

admin

Arabul beszélt a két egyetemista Pécsen, megverték őket mert nem akarnak bevándorlóországot

admin

Kiadták a riasztást, órákon belül durva vihar vágja ketté az országot

admin

Dobrev Klára: “Én leszek Magyarország első női miniszterelnöke”

admin

Utcai dohányzókabinokba terelnék a szingapúri dohányosokat – Itthon is működhetne ez az ötlet?

admin