Image default
Bulvár

Kokain vásárolt édesanyjával az RTL Klub volt sztárja,de lekapcsolták őket

Foghatja a fejét a Való Világ egykori bombázója, VV Dóri, aki szeptember 23-án egy anya-lánya nap keretén belül felkerekedett és édesanyjával Zuglóba ment, ahol kokaint és marihuánát vásárolt. Nem jutottak azonban messzire a tiltott szerekkel!

Fotó: Facebook

ripost

A  megtudta: a 34 éves VV Dórát és 56 éves édesanyját kapták el a rendőrök szeptember 23-án a VIII. kerületi Nagyvárad térnél, miután kokaint és marihuánát vásároltak egy zuglói dílertől. Úgy tudni, a kábítószer lett volna az egykori villalakó születésnapi ajándéka, ám a partira már biztos nem kerül sor.

„Az egyik nőnél 0,6 gramm kokaint, a másiknál 6 gramm marihuánát találtak. A nyomozók előállították és kábítószer birtoklása bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket” – áll a rendőrség honlapján fellelhető közleményben, amelyben ugyan nem említik Dórát, de a lány egy barátnője lapunknak megerősítette az értesülésünket.

ripost

A rendőri akció keretében vélhetően Dóra dílerét is elfogták Zuglóban, akinél 44 gramm kokaint és további 10 gramm kábítószergyanús törmeléket és tablettát. Tőle 4 millió forintot és valutát foglaltak le a nyomozók. A  megkereste az RTL Klub egykori sztárjának barátnőjét, aki megerősítette, hogy valóban Dóri és anyja keveredett komoly drogbotrányba.

Hasonló cikkek

Megint megmutatta magát az emberi gyarlóság: rettenetes, amit egy fiatal nő kapott a nagy terhespocakja miatt – galéria

admin

Így néznek ki Bódi László Cipő ikerlányai akik kész nővé értek

admin

Ő Istenes László 18 éves lánya: Gyönyörű nővé érett Franciska

admin

Szörnyű diagnózist kapott orvosától Lagzi Lajcsi,hamarosan teljesen megsüketülhet

admin

Lebuktak: egymásba szerettek az X-Faktor mentorai?

admin

Facebookoztak és tévéztek a szülők, amíg bántalmazott babájuk a haláltusáját vívta

admin