Image default
Bulvár

Kitálalt Boros Lajos Bochkor Gáborról! Dúrva, ami történt, a mai napig nyoma van

Nem semmi, amit elárult.

Egy évvel szívbillentyűzavara miatti műtéte után Boros Lajos végre a regenerálódás útjára lépett. A rádiós azt mondja, jót tesz neki a munka. Igaz, még nagyon vékony, és csak 10 dekánként sikerül valamicskét híznia, de az a hír járja, hogy már saját stand-up műsort tervez.

Ahogy a Sorry! magazinnak magyarázza, az, hogy végre újra dolgozik, nagyon sokat ad hozzá a gyógyulásához.„Az unalom a legnagyobb gyilkos a világon, tudom jól. Jó érzés újra elfoglaltnak érezni magam, mondja a rádiós, aki különleges emberekkel dolgozik, hiszen mindenki ingyen vállalta a munkát.

Arról is beszélt, hogy ez merőben másfajta hobbi, mint amikor Bochkor Gáborral a fél ország őket hallgatta reggelente.

„Bocsival már öt éve nincs közös munkánk, de a mai napig sokat szívunk egymás miatt. Ő például ellentmondást nem tűrően képes kijelenteni olyan dolgokat, amik sokaknál kiverik a biztosítékot. A minap például összekevertek vele, és engem kapott le a tíz körmömről egy nő, hogy miért szidom a kövér nőket. Amíg együtt dolgoztunk, tudtam ezeket korrigálni. Bocsi egy dologban nagyon profi volt: tudta, mikor kell odamondani.”

Hasonló cikkek

Napra pontosan 6 éve lett öngyilkos Olvasztó Imre. Nekünk csak Regős Bendegúz marad mindörökre.Nyugodj békében, Olvasztó Imre!

admin

Palácsik Lilla várandós? Kiderült az igazság!

admin

Bomba nő lett a 17 éves Gáspár Virágból

admin

Vasvári Vivien luxus lakást vett az egy éves Edwardnak Miamiban

admin

Közeli barát állítja: Ráhel elküldte a közös otthonukból Tiborczot – Ennyi volt a jó világnak?

admin

Veszélyben a kapcsolatuk? Nehéz döntést hozott meg Majka és Dundika, aggódnak a rajongók

admin