Image default
Bulvár Érdekességek Hírek Sztori

Kirúghatják a legszexibb magyar zsarulányt a dögös fotói miatt – Galéria

Túl sokszor került le róla a mundér a főnökei szerint.

Ha nagy ritkán egyenruhát húz, Koleszár Adrienne (34) bűnözőkre vadászik, ha viszont lekerül a mundér, Instagram-sztárrá változik át: a magyar származású hölgy Németország legszexibb rendőrnője.

Adrienne már a világ számos pontján megmutatta bájait, ám a főnökei most megelégelték a vetkőzéseit. A közösségi oldalán több mint 600 ezer követővel rendelkező szépség, akinek édesapja magyar állampolgárságú, most a Bild szerint ultimátumot kapott a drezdai rendőrfőnöktől: ha január 1-jén nem lép szolgálatba, kirúgják.

Adrienne ugyanis már hónapok óta fizetés nélküli szabadságon van, és Instagram-oldalát építi dubaji, floridai és Maldív-szigeteki utazások révén. Thomas Geithner, a drezdai rendőrség szóvivője szerint a napokban leült tárgyalni a főnökeivel, de egyelőre nem adott választ arra, hogy hajlandó-e felvenni a munkát. “Mi egyelőre abból indulunk ki, hogy január 1-jén szolgálatba áll” – tette hozzá a szóvivő.

Megértjük, hogy a drezdai rendőrök szeretnék újra a körükben látni, de a 600 ezres Instagram-tábor kedvéért talán jó lenne valamilyen kompromisszumot találni…


 

Hasonló cikkek

Videón, ahogy egy mentős egy rúd párizsival ütögeti az öntudatlan páciens fejét a szirénázó rohamkocsiban

admin

Mintha bomba robbant volna: egy BMW-s 200-as tempóval rombolt le egy fél utcát

admin

Láncfűésszel akarta megtréfálni az alvó szomszédot, végül az arcába vágott bele a dunavecsei férfi

admin

Ferenc pápa az egyház nevében bocsánatot kért a cigányságtól

admin

5 milliárd forintos életbiztosítást kötött Lagzi Lajcsi

admin

Óriási bejelentést tett a kormány! 0,8%-al emelik a nyugdíjakat

admin