Image default
Bulvár Hírek

Kilátástalannak látja az életét: egyre rosszabbul van Koós János özvegye

Dékány Sarolta képtelen feldolgozni férje halálát: nem mozdul ki a házból, nem nyúl az elhunyt énekes dolgaihoz. Már a barátai is aggódnak érte.

Sarolta Koós János halála óta várja, hogy enyhüljön a fájdalma, de a temetést követően csak rosszabb lett. A gyermekei nem hagyják magára, rendszeresen látogatják az édesanyjukat, de ez sem hozza meg a várt javulást.

„Egyre rosszabbul vagyok! Bár a temetés óta is nagyon sok a teendőm, a gyerekek is eljönnek hozzám, mégis kilátástalan az életem” – mondta a borsnak az özvegy.

Koós János és Dékány Sarolta 1971-ben házasodott össze, az asszony pedig mindenben támogatta a férjét. A pár a színpadon még szorosabb köteléket alakított ki, olyan duetteket adtak elő számtalanszor mint az Ezer évig várok rád, Az életem egy szép regény, avagy a Kár minden percért. A közös munkának köszönhetően még elválaszthatatlanabbak lettek a házasok, s csak a halál szakíthatta szét őket.

Az énekes humorista március másodika hajnalán váratlanul hunyt el, Sarolta pedig teljesen összetört.

Nem szoktam elhagyni a házat, egy tapodtat sem mozdulok, és a férjem ruháihoz, személyes tárgyaihoz sem nyúltam. Minden úgy van, ahogyan azt János hagyta.

Az özvegyért a barátai is aggódnak, mert tudják, milyen szoros kötelék fűzte össze őket a férjével. A temetésig minden nap azzal foglalkozott, hogy méltó módon búcsúztassák férjét, ám azóta csak a gyász maradt neki. Koós Jánostól március 20-án a Farkasréti temetőben vettek végső búcsút.

(Bors)

Hasonló cikkek

Tragédia a vasúti átjáróban: egy nő és három gyerek vesztette életét

admin

Agyonlőttek a rendőrök egy agresszív férfit Abdán,a mentősök kérték a rendőrök segítségét egy beteghez, aki bozótvágóval a kézben fogadta őket.

admin

Szijjártó:Iskolákat építünk kórházakat támogatunk,templomokat újítunk fel Afrikában és a közel keleten

admin

A jövő elkezdődött: egy fegyveres repkedett légdeszkán a párizsi katonai parádén-Videó

admin

Csúszik Ambrus Zolit temetése, nem volt egy fillér félre tett pénze sem, a lánya fogja eltemetni

admin

Az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.

admin