Image default
Hírek

Kigyulladt egy busz az M3-as autópályán, szolgálaton kívüli rendőrök mentették az utasokat

Három készenlétis rendőr utazott az M3-ason szolgálatuk végeztével, amikor szombat reggel 9 körül a 27-es kilométerszelvénynél az előttük haladó, utasokat szállító autóbusz motorteréből füst szállt fel, a jármű vezetője pedig a leállósávba húzódott és megállt.

A szabadnapos rendőrök is megálltak és egy tűzoltókészülékkel eloltották a tüzet, közben az utasokat leterelték a buszról és a szalagkorlát túloldalára, biztonságos területre irányították őket, írja a police.hu.

Kis idő elteltével egy utasok nélküli autóbusz haladt arra, amit a Gödöllői Autópálya Rendőrség munkatársai megállítottak. Vezetője felajánlotta, hogy a kigyulladt busz utasait elviszi a legközelebbi pihenőhelyre.

A 25 külföldi turista a rendőrök segítségének köszönhetően biztonságban eljutott a Babati pihenőhelyre, ahol az értük küldött mentesítő autóbuszt megvárták és tovább folytatták az útjukat.

Hasonló cikkek

A világ egyik legdurvább szupertankjából vesz Magyarország – Brutális tűzerővel bír a csataterek szörnye,így működik a gyakrolatban

admin

14,5 órát várt étlen-szomjan a váróban komoly fájdalmak között

admin

Mészáros Lőrinc botrányos kijelentése: “Nem éri meg lehajolnom egy húszezresért, hiszen..”

admin

Belerokkannak a hazai munkások mire eléri a nyugdíjkorhatárt

admin

Államtitkár: Tömegesen jönnek haza a magyarok külföldről mert itthon jobb az élet és magasabb a fizetés

admin

Veszélyben vannak a Tesco vásárlói

admin