Image default
Bűneset Hírek Közügyek

Kiderült miért lövöldöztek Ráckevén – kilencen még kórházban – mutatjuk!

Két család esett egymásnak, vasvilla is előkerült.

hogy korábban beszámoltunk róla, lövöldözés volt csütörtök este Ráckevén, a helyszínre – az MTI szerint – két mentőhelikopter is érkezett. Ezt Szabóné Berki Bianka, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője megerősítette.

Később a police.hu-n megjelent közleményben a rendőrség azt írta, többen is bejelentették, hogy két család között veszekedés tört ki, amely tettlegességig fajult. A bejelentők azt is elmondták, hogy több lövést hallottak.

A Blikknek a helyszínen sikerült beszélnie Vereckei Zoltán alpolgármesterrel, aki azt mondta,

tudomása szerint drogügylet áll a háttérben.

A településen szerinte régóta problémát jelent a kábítószer-fogyasztás, ami ellen már tett lépéseket az önkormányzat. Az alpolgármester azt is elmondta, hogy egy embert vasvillával szúrtak meg, ő komolyan megsebesült, Budapestre szállították.

A rendőrség azt közölte, hogy a helyszínen a megfelelő erőkkel biztosítják a település biztonságát, Ráckevén jelenleg nyugalom van.

A sérülteket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték, a rendőrök több embert előállítottak. Az esetet a Ráckevei Rendőrkapitányság vizsgálja.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy 6 mentőautóval és 2 mentőhelikopterrel érkeztek a helyszínre, ahonnan kilenc embert szállítottak kórházba. Az elsődleges adatok szerint egy ember súlyos, nyolc pedig könnyebb sérüléseket szenvedett – tette hozzá.

Hasonló cikkek

Tömegbaleset történt az M7-es bevezetőjénél,a baleset miatt torlódásra kell számítani

admin

Mentőautó karambolozott – súlyos a helyzet

admin

Ismét részegen vezetett egy buszsofőr, rendőrt hívtak a járathoz

admin

150 ezer ügyfélnek blokkolták a bankszámláját

admin

Egy hároméves kislány belefulladt a sárvári gyógyfürdő hullámmedencéjébe

admin

A német köztévé a magyar egészségügy állapotán hüledezik

admin