Image default
Egyéb

Kiderült a 16 éves korában váratlanul elhunyt tinisztár halálának oka: ezt akarta eltitkolni a menedzsmentje?

Mint arról még áprilisban a Blikk is beszámolt tragikusan fiatalon, mindössze 16 esztendősen elhunyt Mya-Lecia Naylor színésznő. Akkor csak annyit közölt a tragédiáról a menedzsmentje, hogy a fiatal színésztehetség hirtelen elesett, de halálának körülményeiről semmi szó nem esett. Most, közel fél évvel Mya halála után azonban kiszivárgott, mi is történt valójában és hogy mit szeretett volna elhallgatni a menedzsmentje – közölte a Femcafé.

A lányt ugyanis azon a bizonyos április 7-ei napon felakasztva találhatták meg otthonában.

A Metro szerint a lány összeveszett szüleivel az iskolában szerzett rossz jegyei miatt, ezért szobafogságra ítélték, itt történt a tragédia. Édesapja állítja, baleset történhetett, ugyanis kizártnak tartja, hogy gyermeke öngyilkos akart volna lenni.

rip Mya Lecia Naylor😭💔nyou will be missed by so many and so much🌎ni will always love you x •n•n#almostnever #cbbc #myalecia

n","provider":"Instagram","url":"https://www.instagram.com/p/BwXkGKxHvxh/?utm_source=ig_embed"},"platform":{"code":"pulsembed"},"alignment":"center"}” data-run-module=”embeddedapp/main.app” data-type=”desktop” style=”display:inline-block”>

Ha segítség kell 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Hasonló cikkek

Hát, ez zseniális! Elképesztő módon ünnepelte meg a válását egy bántalmazott feleség – fotók

admin

Még az orvosok is megdöbbentek: 12 évesen adott életet első gyermekének egy kislány

admin

Sorra születnek a végtaghiányos csecsemők egy kórházban, már az egészségügyi minisztérium is vizsgálódik

admin

„A hír valóban igaz, meghalt” – Íme további részletek Terry Black utolsó óráiról

admin

Jövőre minden eddiginél több pénzt kap a hazai futball

admin

Már tízezren jelezték, hogy szeptember 20-án délben visszafoglalnák Erdélyt

admin