Image default
Útinform

Kiadós zuhé csap le az egész országra

Szerdán sokfelé szűrhetik fátyolfelhők a napsütést, záporok elszórtan, elsősorban a Dunántúlon alakulhatnak ki. A délután második felében délnyugaton zivatarok is előfordulhatnak. A délkeleti szél többfelé megerősödik. Napközben 18-21 fokig melegszik a levegő. Frontmentes idő lesz – írja az Időkép.

Csütörtökön is marad a szeles idő, a délkeleti szél élénk, többfelé erős marad. A túlnyomóan napos idő mellett kisebb záporok nyugaton és északkeleten fordulhatnak elő. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 fok körül alakul. 

Péntek reggel délnyugat felől egy kiadós csapadékzóna érkezik, napközben többfelé esőre, záporokra készülhetünk. Helyenként zivatarok kialakulásával kell számolni. Továbbra is élénk, erős déli-délkeleti szél várható. Még keleten alakulhatnak 20 fok közelében a maximumok, máshol 10-16 fok közötti értékek valószínűek.

Szombaton a Dunától keletre kell még esőre, záporokra, helyenként zivatarokra készülni. A szél veszít erejéből, de a hőmérséklet is visszaesik. Délután 11-16 fokra van kilátás. 

Vasárnap szárazabb, valamivel melegebb idő körvonalazódik.

Hasonló cikkek

KIADTÁK A RIASZTÁST: Jön a vihar! 80km/órás széllel csap le

admin

Mi történik? Egyszerre adtak ki riasztást a kánikulára, és durva zivatarokra is

admin

Vészjelzés van érvényben a mai napra: Jégeső, és 70km/órás szél várható az ország egyes részeiben

admin

Kiadták a vészjelzést: Csütörtök este és pénteken brutális vihar lesz – jégeső és orkán erejű szél várható

admin

Tojás nagyságú jégdarabok taroltak le borsodi településeket

admin

BRUTÁLIS PUSZTÍTÁSSAL VONULT VÉGIG AZ ORSZÁGON A VIHAR – HATALMAS KÁROK!

admin