Image default
Bulvár

ITT A NAGY TÉLI ELŐREJELZÉS : Megkaptuk a 2019-es téli időjárás előrejelzést!!!! Erre senki nem számított!

A télhez közeledve sokakat érdekel, hogy vajon idén milyen télre számítsunk. Dávid Mihály, a híres időjárás-jós 2019-re hozott előrejelzéséből pontosan látszik idén mikor kezdődik majd a zord hideg.
A nyíregyházi vízépítő mérnök, Dávid Mihály több mint negyven éve készít előrejelzéseket. Módszere szabadalmi oltalom alatt áll. A 2018-as Dávid-naptár szinte pontról pontra megvalósult: valóban február elején volt a leghidegebb és július közepén, valamint augusztus végén a legmelegebb, hosszú volt a vénasszonyok nyara, és december elején köszöntött be a fagyos idő.

„A tél leghidegebb napjaira január első hetében és február 12-e körül kell számítani. Mindkét időszakban havazásra, kőkemény fagyokra, éjjelente mínusz 15–20 fokra készüljünk, és napközben sem emelkedik a hőmérséklet nulla fok fölé” – nyilatkozta a ripost-nak Dávid Mihály, aki szerint robbanásszerűen fog érkezni a tavasz.

– „Március első napjaiban ismét hidegre fordul majd az idő, éjjel még lehetnek fagyok. Az előrejelzésem és a számításaim szerint március 5-én hirtelen érkezik meg hazánkba a tavasz” – állítja a szakember.

Hasonló cikkek

Imádja az időseket, most éppen egy 91 éves szeretője van a 31 éves férfinak

admin

Elképesztő változáson ment keresztül ez férfi mióta nem iszik alkoholt

admin

Kövér László: „Gyurcsány egy pitiáner, senkiházi nemzetáruló, Borkai csak botlott”

admin

6 év után törte meg a csendet Michael Schumacher felesége! Szívszaggató vallomás a férjéről

admin

Hátborzongató: előkerült az utolsó fotó Freddie Mercuryról – Így nézett ki nem sokkal a halála előtt a legenda

admin

Ő nyert 1,1 milliárdot idén az Ötöslottón: hetente játszik, nincs stratégiája

admin