Image default
Bulvár

Ismét tetten érték Ambrus Attilát,ezt követte el

Ambrus Attila kerámiát, dvd-ket illetve könyveket szokott árulni különböző vásárokban. Ezúttal a dunaszerdahelyi Csallóközi Vásáron vett részt, ahol meg is büntették.

Ismét elkapták Ambrus Attilát, aki egy dvd eladásakor nem adott számlát egy vevőnek. Azonnal kiderült, hogy a férfi az adóhatóság egyik embere, aki meg is büntette az egykori bankrablót.  

Lakástalkshow Ambrus AttilaFORRÁS: VIASAT3/LABANCZ VIKTÓRIA

“Rögtön az első nap sikerült beleszaladnom a késbe. Egy ember DVD-t vásárolt tőlem, én pedig sajnos nem adtam nyugtát. Aztán kiderült, hogy a vásárló a helyi adóhatóság embere volt. A vámos tudta, hogy én vagyok a Viszkis, és közölte, hogy szerinte jó gyerek vagyok, ezért csak 330 euróra, vagyis nagyjából 110 ezer forintra büntetett meg. De lehetett volna belőle akár 3000 euró is, legalábbis az ilyen vétségeknek ekkora összeg a legmagasabb büntetési tétele. Ostoba voltam, pedig mindig kínosan ügyelek ezekre a dolgokra, mert a múltam miatt rám külön figyelnek, de most a nagy kapkodásban mégis hibáztam.A standom közvetlenül a vásár bejáratánál, elég jó helyen volt, mivel az egyik helyi étteremtulajdonos beengedett magához, a sors azonban mégis elvett tőlem plusz 110 ezret, amivel így végül a szlovák államot támogattam. De úgy voltam vele, hogy le van sz*rva a bírság, hiszen én hibáztam” – mesélte a Borsnak Ambrus.

Hasonló cikkek

Schobert Norbi szerint: “Velem mindenki szívesen lefeküdne.” – Ön mit gondol erről?

admin

Eperjes Károly videója futótűzként terjed

admin

Ő használja most Andy Vajna negyvenmilliós luxusautóját

admin

Ő lépett Hosszú Katinka örökébe Shane Tusupnál – kép, videó

admin

Facebookoztak és tévéztek a szülők, amíg bántalmazott babájuk a haláltusáját vívta

admin

Mészáros Lőrinc felesége: A Jóisten segítségével jutottunk el idáig!

admin