Image default
Sztori

Ismeretlen embereken is segített Andy Vajna,egy rákos asszonyt például haláláig segítette havi másfél millió forinttal

Soha senkinek nem beszélt arról Andy Vajna, hogy ismeretlen embereken is segített.Andy Vajna nagy titokban tartotta, hogy bőkezűen adakozott vagyonából, sokszor állt jó ügy mellé támogatásával, egy rákos asszonyt például haláláig segített. A Bors úgy tudja,

a nő kezelésére Vajna másfél éven át havi másfél millió forintot adományozott, mert azt a rákos beteg asszony családja nem tudta finanszírozni.

A Bors információi szerint Vajna egy szívkórháznak is rendszeresen adományozott vagyonából, de beteg gyermekek kezelését is segítette nagyobb összeggel. A lap úgy értesült,

Vajna kiadása meghaladta a tízmillió forintot havonta. Azt pedig, hogy halálával hány ember került kilátástalan helyzetbe, nem tudni pontosan.

A 74 éves korában elhunyt producer sosem hirdette azt, hogy ismeretlen embereken is szívesen segít, nem akarta, hogy emiatt jobb színben tűnjön fel. Csak közvetlen környezete tudott erről, de Jaksity Kata műsorvezető is szemtanúja volt ennek.

Timi már akkor segítette a munkánkat és azon keresztül az Értelmi Fogyatékosok Országos Szövetségének munkáját, amikor még senki sem tudta, hogy Andyvel van együtt. Tartós élelmiszercsomagokat vásárolt, és személyesen is eljött velünk ki­osztani azokat. Andy szintén Timinek köszönhetően besegített nekünk, amikor 2011-ben a családon belüli erőszak önálló törvényi tényállásáért gyűjtöttünk aláírásokat.

Soha, egy percig sem hezitáltak, ha a jó ügy mellé kellett állni. Jöttek, és segítettek. Timi a mai napig támogatja a Sorslámpás Egyesületemet, amiért nagyon hálásak vagyunk”

– mondta a lapnak Jaksity Kata.

Cikk- és címlapkép: AFP

Hasonló cikkek

A Facebookon hisztizik a 2 millióra bírságolt román tréleres,akit Kisvárdánál kapcsoltak le a zsaruk

admin

Szakértő: “Heti háromszor elég tisztálkodni!” – Te hányszor tisztálkodsz egy héten?

admin

Orvosi műhiba miatt halt meg az újszülött Andriska. Az orvos ezt mondta: ” Nem baj, majd a következő gyereket hamarabb kihúzzuk! “

admin

Nem tetszett a bűnözőnek körözési fotója, ezért küldött a rendőröknek egy előnyösebbet

admin

Andy Vajna magasra tette a mércét – Dobó Kata ezért nem találja az igazit

admin

Egy ember lakja a magyar szellemfalut-Elegem lett belőle, hogy rabszolgaként élek, hogy a munkámat nem fizetik meg rendesen.

admin