Image default
Érdekességek Sztori

Húsz év házasság után esett ki a csontváz a szekrényből: “van még egy gyereke, aki nem tőlem van”

A család mindennél fontosabb. Mégis elég gyakran fordul elő, hogy még a legjobb házasságban is kiderülnek régi titkok. Ezek olykor kisebbek, olykor nagyobbak.

Természetesten az, akivel házasságot köt az ember, általában nem az első szerelme. Több kapcsolat után érezzük magunkat készen a házasságra. Azonban ilyenkor előfordulhat, hogy életünk párjának már van egy, vagy akár több gyereke is. Na meg az is lehet, hogy olyan gyerekek is vannak, akikről  sejtelmünk sincs.

A napokban halhattunk egy történetet, ahol egy fiatal nő arról számolt be, hogy 20 év után tudta meg azt, hogy a férjének van még egy gyereke.  Kiderült hogy kb. 13 évvel ezelőtt, volt egy futó kapcsolata, amiből egy gyermek fogant. A férfi azonban nem szerette a nőt, és nem akarta a gyereket. A nő ragaszkodott ahhoz ,hogy megtartsa babát annak ellenére, hogy tisztában volt vele egyedül kell felnevelnie. Ezután teljesen kikerültek a képből.

Egészen a múlt hétig a történet elszenvedője nem is tudott az egészről. Ahogy írja igazából véletlenül, hallotta meg. Éppen kisfiúk születésnapját ünnepelték, amikor több rokonuk is náluk volt. Ekkor hallotta meg az egyiktől, hogy azt suttogja a másiknak, az Ő férjének van egy másik gyereke.

A megrémült asszony pár nap után összeszedte a bátorságát és megkérdezte a férjét, ebből mi igaz. A férfi derekasan vállalta, hogy igen ez valóban így van, még mostani házassága előtt született egy másik fia, viszont semmilyen kötődés vagy kapcsolat nincs köztük.

Csupán pénz szokott neki küldeni születésnapjára, vagy karácsonyra,  de igazából ezt se várják el tőle, csak tudja, hogy jól jön nekik, mert nem állnak valami jól anyagilag.

A nő ezután teljesen összetört, és megingott a bizalma. Most azon gondolkodik hogy elváljon-e. Eddig a teljesen harmonikus volt a kapcsolata a férjével. Mindent meg tudtak beszélni, és úgy érezte egy titkuk sincs egymás előtt. Viszont ez, hogy kiderült teljesen megváltoztatott mindent.

Magyarországon a becslések szerint 10-15%-ban  nem az a gyerek biológiai apja, aki annak hiszi magát. A külföldi adatok még magasabbak: ott 10-25 %. Ezek a romboló erejű titkok hatalmas sérüléseket okozhatnak.  Tönkretehetik  az egész család életét. A gyerekekben óriási bizonytalanságot kelt, és úgy érzik, nincs igazi gyökerük, míg a szülőkben a düh, és a szomorúság egyszerre vannak jelen.

A közhiedelmekkel ellentétben azonban nem úgy derül ki, hogy az apa ránéz a gyermekre, és azt mondja, ő biztos nem az én gyerekem.

Legtöbbször valamilyen családi trauma, egy betegség vagy sérülés, vagy válás helyzet közben merülhet fel ez a probléma. Bár vélelem szól amellett, hogy a házasságban élő nő férje a házasság alatt született gyermekének az apja, a vélelmet a férj DNS-teszt igénybe vételével megdöntheti. Ha a teszt azt igazolja, hogy nem ő a gyerek apja, úgy a gyerekkel kapcsolatban semmilyen jogi felelősség nem terheli őt.

Tetszett a cikk? Akkor kérlek, hogy ne felejtsd el megosztani!

Források: blikkruzs.blikk.hu, hvg.hu, tokar.hu

Hasonló cikkek

A 4 éves fiú eltűnik otthonról, hiába keresi a család. 25 évvel később valaki kopogtat az ajtón

admin

Az anya bement meglesni alvó kislányát, de amit látott, attól lefagyott…

admin

Nem iszik sokat a férjem, de minden megemeli a poharat. Rettegek, hogy baj lesz

admin

Szecsődi Kari zokogva vallotta be, mi történt vele: döbbenetes állítások a Sztárban Sztár leszek!-ről

admin

Tedd össze a tenyereid, és egy árulkodó jelet láthatsz meg

admin

Hajat és fogakat találtak a méhében, először az orvosok se tudták, kinek a maradványai vannak a nőben

admin