Image default
Bulvár Hírek

Hoppá: Újraforgatják a legendás Reszkessetek betörőket! – Ti mit gondoltok, jó lesz?

Folytatódik az elmúlt évek legpusztítóbb filmes trendje: a klasszikus sikerfilmek újraforgatása. A mostanában totális kockázatkerülésbe és teljes fantáziátlanságba belesüppedő Disney bejelentette, hogy streamoldalára újraforgatják a Reszkessetek, betörők! című filmet.

A Disney vezérigazgatója, Bob Iger emellett közölte hogy ‘újragondolják’ az Éjszaka a múzeumban című alkotást is. A filmeknek azután lett jogtulajdonosa a Disney, hogy megvásárolták a 20th Century Fox filmstúdiót. A streamoldaluk, mellyel nem titkoltan a Netflix babérjaira kívánnak törni, novemberben indul majd el az Egyesült Államokban, Európában pedig a tervek szerint jövőre érkezhet meg.

A Macaulay Culkin főszereplésével 1990-ben bemutatott Reszkessetek, betörők! mára igazi karácsonyi kultuszfilmmé vált, és ha valamire egész biztosan nem volt szüksége a világnak, az egy remake belőle.

A Disney+ nemcsak remake-ekkel indul majd el, de a tervek szerint a Star Wars és a Marvel franchiseból is lesznek majd tartalmak beemelve: induláskor 7500 sorozatrész és 400 film lesz majd elérhető az oldalon.

Arról a BBC beszámolója szerint egyelőre nem tudni semmit, hogy hogyan fogják feldolgozni a Reszkessetek, betörők!-et, ahogy azt sem, hogy kik fogják alakítani a főbb szerepeket.

Hasonló cikkek

Magyarország 2019: Rosszul lett egy 17 éves cukorbeteg lány, magára hagyták, egy járókelő sem segített

admin

ITT A VÉG? – Ég az Amazonas, már az űrből is látszik

admin

Megtagadta a sofőr a továbbutazást az arcát elfedő nőtől

admin

Egy szamár és egy kecske utazott a MÁV egyik járatán, le is videózták őket

admin

Egyre több vezető közgazdász figyelmeztet a válságra

admin

Félmilliós fizetésért várják a magyarokat az osztrák Mekiben

admin