Image default
Sztori

Hónapokon át használta törött kijelzővédővel mobilját, rémisztő diagnózissal került kórházba

A malajziai férfi soha nem gondolta volna, ilyen nagy veszélyt jelent a megrepedt üvegfólia.

Majdnem amputálni kellett egy 23 éves férfi jobb hüvelyujját Malajziában, miután négy hónapon át játszott mobilján, aminek el volt törve a kijelzővédő üvegfóliája – jelentette a helyi sajtó. Azuan Iqbal Abdullah Sani ujját csak az időben elvégzett műtét mentette meg.

A férfi a helyi sajtónak elmondta, először három hete tűnt fel neki, hogy valami gond van az ujjával: kezdett megduzzadni, és kicsi fekete pöttyök jelentek meg rajta. A fiatalember orvos ment, aki baktériumfertőzést állapított meg, és fájdalomcsillapítót és antibiotikumot írt fel neki. Nem használtak.Hüvelykujja csak tovább duzzadt, és a fájdalom is egyre elviselhetetlenebbé vált, pedig nem látott rajta semmilyen sebhelyet. Ekkor már egy magánkórházba ment be, hogy vizsgálják meg az ujját, és ott közölték vele, hogy azonnal meg kell műteni, hogy megmentsék az amputálástól.

Sokkoló volt megtudni, hogy le kellett volna vágni az ujjamat, ha nem kezdik el időben a kezelését

– mondta el a férfi a Harian Metro című malajziai újságnak.

A férfi ujjából végül több, az üvegfóliából származó apró szilánkot szedtek ki, valamint el kellett távolítani az elfertőződött húst, de ujja megmenekült. Már csak azért kell visszajárnia a kórházba, hogy az orvosok megtisztítsák a sebet.

A kórházban fekvő férfiról, valamint sebes ujjáról a testvére a Twitter-oldalán osztott meg fényképet, de annak megtekintését csak erős idegzetű, felnőtt olvasóinknak ajánljuk, hogy megnézze. A bejegyzést IDE KATTINTVA tudják megtekinteni.

Azuan elmondta, reméli, hogy története után többen fogják időben lecserélni a törött kijelzővédőt a mobiljukon, mert az jóval nagyobb veszélyt jelent, mint azt az emberek gondolják.

Hasonló cikkek

Fűnyírás közben gázoltak halálra egy embert Kétyen

admin

Életet adott egy fekete gyermeknek, arra fogta, hogy a férje túl sok kávét iszik!

admin

Ha ezt a hangot adja ki valaki, már csak 23 órája van hátra

admin

81 ezer helyett 81 milliót utalt a főnöke az 58 éves nőnek, aki felvette a pénzt, de ezért elítélték

admin

Gyerekkora óta együtt volt a szerelmével, azt tervezte, hogy vele éli le az életét, de időközben testvérek lettek

admin

Milliomos közmunkások-Videó

admin