Image default
Sztori

Ezért ne használd a telefonod törött kijelzővel – akár meg is halhatsz miatta

A malajziai férfi soha nem gondolta volna, ilyen nagy veszélyt jelent a megrepedt üvegfólia.

Majdnem amputálni kellett egy 23 éves férfi jobb hüvelyujját Malajziában, miután négy hónapon át játszott mobilján, aminek el volt törve a kijelzővédő üvegfóliája – jelentette a helyi sajtó. Azuan Iqbal Abdullah Sani ujját csak az időben elvégzett műtét mentette meg.

A férfi a helyi sajtónak elmondta, először három hete tűnt fel neki, hogy valami gond van az ujjával: kezdett megduzzadni, és kicsi fekete pöttyök jelentek meg rajta. A fiatalember orvos ment, aki baktériumfertőzést állapított meg, és fájdalomcsillapítót és antibiotikumot írt fel neki. Nem használtak.Hüvelykujja csak tovább duzzadt, és a fájdalom is egyre elviselhetetlenebbé vált, pedig nem látott rajta semmilyen sebhelyet. Ekkor már egy magánkórházba ment be, hogy vizsgálják meg az ujját, és ott közölték vele, hogy azonnal meg kell műteni, hogy megmentsék az amputálástól.

Sokkoló volt megtudni, hogy le kellett volna vágni az ujjamat, ha nem kezdik el időben a kezelését

– mondta el a férfi a Harian Metro című malajziai újságnak.

A férfi ujjából végül több, az üvegfóliából származó apró szilánkot szedtek ki, valamint el kellett távolítani az elfertőződött húst, de ujja megmenekült. Már csak azért kell visszajárnia a kórházba, hogy az orvosok megtisztítsák a sebet.

A kórházban fekvő férfiról, valamint sebes ujjáról a testvére a Twitter-oldalán osztott meg fényképet, de annak megtekintését csak erős idegzetű, felnőtt olvasóinknak ajánljuk, hogy megnézze. A bejegyzést IDE KATTINTVA tudják megtekinteni.

Azuan elmondta, reméli, hogy története után többen fogják időben lecserélni a törött kijelzővédőt a mobiljukon, mert az jóval nagyobb veszélyt jelent, mint azt az emberek gondolják.

Hasonló cikkek

A Facebookon hisztizik a 2 millióra bírságolt román tréleres,akit Kisvárdánál kapcsoltak le a zsaruk

admin

ROGÁN ANTAL SZERETŐJE FÉLT, HOGY MEGÖLIK – AZTÁN MEGGYILKOLTÁK

admin

Amikor a lelkem meghal egy kicsit…Valahol ..egy rendelőben… Reggel 8 óra 30 perc…

admin

Nyilvánosságra került Farkas Flórián önéletrajza!Olvasd el mindenképp!

admin

Zöldből egy éjszaka alatt lesz piros: így színezik a szupermarket polcaira kerülő paradicsomokat

admin

Amiről csak álmodik az átlag magyar: így néz ki egy közkórház Ausztriában

admin