Image default
Bulvár Hírek

Hi­he­tet­len, ho­gyan élnek a sit­ten Ma­rian Cozma gyil­ko­sai

A tíz éve szí­ven szúrt ké­zi­lab­dázó gyil­ko­sai a leg­jobb ál­lást kap­ták a bör­tön­ben.

Pénteken volt tíz éve, hogy a veszprémi Patrióta lokál előtt szíven szúrták Marian Cozmát. A román kézilabdázó apja és anyja lelkileg összeroppant, majd egészségileg is tönkrement.

A Veszprém és a román válogatott játékosa imádta, segítette szüleit, akik most naponta járnak ki hozzá a temetőbe, sőt anyja tíz éve naponta kétszer is. Bár a bíróság kártérítésként több mint 200 millió forintot ítélt meg a családnak, ebből a mai napig egy fillért sem kaptak.

A Bors most egy korábban szabadult rabtól megtudta: a kézilabdázót szíven szúró Raffael Sándor és társa, Németh Győző kiváltságos helyzetben van a Sopronkőhidai Fegyházban. Étel­osztóként dolgoznak.

Ez a rabok között népszerű munkakör, nem megterhelő, és valamilyen szinten némi mozgásteret is kínál. Egy kocsin tolják a gulyáságyúszerű ételtartályt, és csajkákba mérik ki a fejadagot – mindezt egy fegyőr kíséretében. Így aztán arra nincs lehetőségük, hogy trükközzenek az ennivalóval, esetleg a számukra ellenszenves rabtársaknak kevesebbet adjanak. Átadják a csajkát a fegyőrnek, aki betolja a „tátikán” (a zárkaajtón lévő kis ablakon). A lap információi szerint Raffaelt látogatják a családtagjai, és a korábban összeszedett fegyelmije mellé több jutalomban is részesült. Németh Győző magaviseletével sincsenek gondok.

Hasonló cikkek

Riasztás: 100 km/órás széllel csap le a hidegfront a hét utolsó napján – 14 megyére adtak ki riasztást

admin

Így zajlott le Andy Vajna temetése Los Angelesben – Nem hinné, kik voltak ott – exkluzív videó

admin

Benzines kannákat kerülgettek, cigizve bicikliztek, hárman rugdostak egy labdát a milliókból szervezett “sportnapon”

admin

Kiderültek a részletek,megvan mennyi pénzt adnak a falusi CSOK-ra. Gulyás Gergely elárulta a részleteket

admin

Kamuelvonón volt Curtis ahol vitaminkúrával és szaunával gyógyítják a kokain függőséget

admin

Galambos Lajos nyomozókkal figyeltette lányát, részben Hajdú Péter miatt

admin