Image default
Érdekességek

Heti horoszkóp augusztus 20-tól 26-ig

Kos (Március 21 – Április 19)
Ez a hét kellemesen telik, sok-sok új élménnyel. Optimista, kiegyensúlyozott és vidám vagy mostanában. A héten végre egy régi vágyad is valóra válhat, és élet különleges lehetőséget sodorhat az utadba. Ez a hét meghatározhatja jövőbeli karriered és pénzügyi életedet. A következő négy hétben munkahelyi és egészségügyi kérdések körül forog majd az életed. Továbbra se vágj bele új dolgokba, szeptember közepéig.

Bika (Április 20 – Május 20)
Szeptember közepéig várj az új dolgokkal, az új projektekkel és kapcsolatokkal. Rengeteg munka vár rád addig, amit most élvezel, mert új kihívásokat tartogat számodra. Figyelj oda a feladataidra, mert a következő hónap még több elintéznivalót tartogat számodra. Párkapcsolatodban feltűnik újra a romantika és izgalom. Ha egyedül vagy, akkor egy régi-új szerelem kerülhet a következő hetek központjába.

Ikrek (Május 21 – Június 20)
A következő időszakban több kecsegtető lehetőség is utadba kerülhet az élet minden területén, de szeptember közepéig ne vágj bele semmi újba. Egyenlőre tartózkodj azoktól az újdonságoktól, amik teljesen új irányba terelnék életedet. Hagyd, hogy a sors irányítson. Hidd el, hogy jó irányba sodor! Ha egyedül vagy, akkor szeptember közepétől bármikor megérkezhet a nagy Ő!

Hirdetés
Rák (Június 21 – Július 22)
Mozgalmas hetek állnak előtted, mégis nyugodtan telnek majd. Rengeteg elintéznivalód lehet ezen a héten, úgyhogy mindenképpen írd össze, hogy milyen feladatok várnak rád, nehogy kimaradjon valami! Továbbra is otthonod és családod áll az életed középpontjában, ami ezekben a nyári hónapokban nem meglepő.

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22)
Szeptember közepéig ne vágj bele semmi újba, főleg ne pénzügyi téren. Tartózkodj a nagyobb kiadásoktól és a kihagyhatatlannak tűnő lehetőségektől! Párkapcsolatod most minden figyelmedet leköti. Romantika, szenvedély és titkok körül foroghat ez a hét. Talán soha nem voltál még boldogabb! Figyelj oda azonban az értékeidre!

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22)
Tele vagy energiával és önbizalommal, és ez így lesz a következő pár héten is. Azonban egyenlőre ne vágj bele új munkahelyi projektekbe vagy új párkapcsolatba. Ha mindenképpen valami újdonságra vágysz, akkor egy régi lehetőséget fontolj meg újra. Ha a héten nyaralni mész, csodálatos élmények várhatnak rád.

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22)
Pihenj és figyelj oda magadra, illetve másokra ezen a héten! Sajnos meggyűlhet a bajod a hatóságokkal. Lehet, hogy a könyvelésedben vagy az adóbevallásodban találnak valami problémát, vagy a parkoló társaság küld ki büntetést. A probléma azonban gyorsan megoldódhat, és mindezek ellenére kellemes heted ígérkezik. Ha éppen egyedül érzed magad, akkor ez lehet a te nyarad! A visszalévő néhány napban megtalálhat a szerelem.

Skorpió (Október 23 – November 21)
Habár rengeteg lehetőség adódhat, ne kezdj bele semmi újba szeptember közepéig! Jövőddel kapcsolatban optimista vagy, és lehetsz is! Élvezd az életet, hiszen remek szórakozási és kikapcsolódási lehetőségek adódnak számodra. Barátaiddal jókedvű estéket tölthetsz, és családod is kiegyensúlyozott mostanában. Ha párkapcsolatban élsz, egy régi szerelmed megkísérthet.

Nyilas (November 22 – December 21)
Egy korábbi munkalehetőség, projekt vagy kapcsolat újra az utadba kerülhet, amelyet érdemes megfontolni. Ha nem tudsz dűlőre jutni, akkor figyeld a sors által küldött jeleket, és hallgass a megérzéseidre! Azonban ne vágj bele semmi új dologba szeptember közepéig, folytasd azokat, amiket eddig nem fejeztél be. Társasági életed továbbra is boldog és változatos. Minden estére adódhat egy új meghívás.

Bak (December 22 – Január 19)
Ha egyedül vagy, egy korábbi szerelemed kerülhet újra utadba, ha máshogy nem, akkor a gondolataidban. Most szerencsés lehet régi-új dolgokba belevágni, ezért mindenképpen megérhet egy próbát. Ha a héten utazol, a nyaralásod rendkívül szerencsésnek és kellemesnek ígérkezik. A hét vége felé valamit végre sikerül lezárnod.

Vízöntő (Január 20 – Február 18)
Szeptember közepe előtt egy korábbi titok, befektetési lehetőség, rendőrségi vagy egészségügyi szituáció térhet vissza életedbe, amely kedvező fordulatot hozhat. Ugyanebben a periódusban ne vágj bele semmi újba, inkább élvezd az életet! Tele vagy energiával és jókedvvel, amely köréd gyűjti barátaidat. Élvezd ki a nyarat!

Halak (Február 19 – Március 20)
Kerüld az új dolgokat szeptember közepéig, különösen magánéletedben. Rengeteg feladat vár rád ezen a héten, legyél naprakész és diplomatikus a munkahelyeden. A konkurencia ajánlatot tehet: együttműködés vagy verseny. A döntés a tiéd, de az együttműködés hosszú távon sikeresebb lehet. Tele vagy energiával, a hét végét azonban pihenéssel töltsd!

Hasonló cikkek

A kocsmába járás jelentősen hat a férfiak egészségére,mégpedig javítja

admin

Amiről csak álmodik az átlag magyar: így néz ki egy közkórház Ausztriában

admin

CSODA: Megszületése után azonnal járni kezdett a baba

admin

Mutatjuk érthetően mit jelentenek a kórházi laboreredmények. Mentsd el a cikket,jól jöhet!

admin

Rajtad is kifog?Hány B betű van elrejtve ezen a trükkös képen?

admin

Nyomj egy lájkot ha tudod milyen autónak a műszerfala látható a fotón!

admin