Image default
Hírek Közügyek Sztori

Hazaküldték a hároméves kislányt a kórházból, hogy csak gyomorrontása van, másnap meghalt

A skóciai Larbertben élő Lori Mullen március hetedikén reggel vette észre, hogy kislánya beteg: Harpernek láza és gyomorrontása volt, emellett gyanús kiütések jelentek meg a hasán, ami miatt édesanyja azonnal agyhártyagyulladásra gondolt, így kórházba sietett vele. Az orvosok megvizsgálták a kislányt, majd megnyugtatták a 41 éves édesanyát: a kiütések már enyhülnek, nincs semmi baj, csak a gyermek gyomra rendetlenkedik egy picit. Még aznap hazaküldték Lorit és Harpert.

A hároméves Harper tünetei azonban másnap csak súlyosbodtak, már a szája is kékült, így édesanyja hívta a kórházat, ott azonban azt mondták, először a háziorvoshoz menjenek el. A kislány a váróban azonban összeesett, így mentő sietett vele a kórházba.

Harpert a kórházban mesterséges kómába helyezték, majd 45 percen keresztül küzdöttek az életéért. Ekkor már vörös és fekete kiütések borították nem csak a hasát de a hátát is. A szakemberek azonban nem jártak sikerrel, bő két órával azután, hogy felvették a kórházba, az orvos kimondta a halál beálltát – írja a Daily Mail nyomán a Bors.

Hasonló cikkek

Bálna rontott neki az úszó nőnek. Esélye sem volt a túlélésre, de aztán hihetetlen dolog történt

admin

Retró: emlékszel még Móka Miki mókatárára?

admin

Egy nő a férjével, a vőlegényével és két pasijával él együtt – szerinte mindannyian boldogok így

admin

Magyarország 2019: Rosszul lett egy 17 éves cukorbeteg lány, magára hagyták, egy járókelő sem segített

admin

A kórházból leugrott cigiért a boltba. Hátában egy fejszével – videó

admin

Agy nélkül született a brit kisfiú, de már megtanult számolni, és szörfözni is tud

admin