Image default
Érdekességek

Hatalmasat változik az élete ezeknek a csillagjegyeknek 2019-ben-Te köztük vagy?

A Bika számíthat a legtöbb változásra 2019-ben

változás 2019 horoszkóp bika csillagjegy

Bika jegyűként erősen ragaszkodsz a megszokottsághoz. Jövőre mégis jobban teszed, ha búcsút mondasz az unalmas rutinnak, mert az életed teljes mértékben megváltozik, és 2019-ben teljesen új oldalról fedezheted fel magad. Magabiztosabb és merészebb leszel, különösen, ha szerelemről álmodozol. Ebben az évben a szenvedélyed, az energiád felrázza, sőt alaposan felforgatja a megszokott hétköznapokat is.

Az Oroszlán pozitív változásoknak örülhet 2019-ben

változás 2019 horoszkóp oroszlán csillagjegy

Számodra 2019 a megértés és a megvalósítás éve lesz, kedves Oroszlán. Végre megteszed a szükséges lépéseket az álmaid eléréséhez. Lehet, nem minden és mindig halad majd egyszerűen, ezért a dolgaidat sem tudod minden esetben könnyen kezelni. Nehézséget pontosan ez okozhat majd, hiszen megszoktad, hogy az életedben minden úgy történjen, ahogyan szeretnéd. Ennek ellenére igazán pozitív változásokra számíthatsz, amelyeknek köszönhetően például az igaz szerelem is rád találhatjövőre.

EZEK A CSILLAGJEGYEK ÓRIÁSI VÁLTOZÁSRA SZÁMÍTHATNAK 2019-BEN (THINKSTOCKPHOTOS)

A Szűznek 2019 a nagy változás éve lesz

áltozás 2019 horoszkóp szűz csillagjegy

Bár Szűz jegyűként általában szégyenlősnek, visszafogottnak tűnhetsz, 2019-ben szinte biztosan kibújsz a csigaházadból. Végre elengeded a félelmeidet, az aggodalmakat, és kezedbe veszed az életed irányítását. Bizony, legfőbb ideje, hogy saját magaddal törődj. Vajon eddig miért nem vágtál bele egy új karrierbe, amelyről már régóta álmodtál? Vagy miért nem szakítottál a pároddal, akit pedig már régóta nem szeretsz? A jövő a tiéd! 2019 a nagy változások, az újrakezdések éve lesz.

A Bak merész álmokat szövöget 2019-ben

változás 2019 horoszkóp bak csillagjegy

2019 igazán emlékezetes év lesz a számodra. Legyőzhetetlennek érzed majd magadat, semmi és senki sem ijeszthet meg téged. Mind a szerelemben, mind a munkában olyan utakat járhatsz be, amelyeket korábban talán nem is mertél volna. Mint a legtöbb Bak, eddig magányos farkasként élted a mindennapjaidat, mindez jövőre biztosan megváltozik. Egyre inkább keresed a társaságot, és már attól sem félsz majd, hogy megnyisd a szívedet…

A Halak is igazán pozitív változásokra számíthat 2019-ben

változás 2019 horoszkóp halak csillagjegy

Mivel Halak jegyűként az egyik legjellemzőbb tulajdonságod az intuíció, talán már magad is érzed, 2019 számodra valóban az igazi nagy változások éve lesz. Készülj fel már most az előtted álló lehetőségekre, tedd félre a kétségeidet, félelmeidet, hogy megvalósíthasd az álmaidat. Többé nem hagyod, hogy bárki átsétáljon rajtad. Még akkor is, ha ez azt jelenti, erélyesebb, határozottabb leszel, mint amilyen eddig voltál, a félénk oldaladat pedig magad mögött hagyod.

Hasonló cikkek

Életet adott egy fekete gyermeknek, arra fogta, hogy a férje túl sok kávét iszik!

admin

Ha ezt a hangot adja ki valaki, már csak 23 órája van hátra

admin

81 ezer helyett 81 milliót utalt a főnöke az 58 éves nőnek, aki felvette a pénzt, de ezért elítélték

admin

Gyerekkora óta együtt volt a szerelmével, azt tervezte, hogy vele éli le az életét, de időközben testvérek lettek

admin

Házi tyúktojást árult egy idős néni, majd kivonult a NAV és ILYEN gusztustalan módon büntette meg őt! A bírságon az egész falu felháborodott! Osszátok!

admin

Zseni vagy, ha kitalálod, mi van a képen: Nem sokan tudják a megfejtést!

admin