Image default
Bulvár Hírek

Hatalmas bejelentésre készülnek: komoly döntést hoztak Pataki Zitáék

Budapest ― Nagy bejelentésre készül Pataki Zita (45). Az RTL Klub műsorvezetője és férje, Attila nagyon vágynak gyermekre, ezért kilencedjére kezdtek lombikprogramba, s a folyamatról heti rendszerességgel a vlogjukon meséltek a nézőknek a Női váltó online női magazin oldalán.

Az időjósnak korábban endometriózisa volt, ám túl későn operálták meg. Ennek ellenére a férjével bíztak abban, hogy gyermekük születik. Több sikertelen inszemináció, lombik és két vetélés után múlt pénteken kiderült, nem jártak sikerrel. Bár Zita megsiratta meg nem született gyermekét, erős nő, nem tört meg. Nem tagadja, vannak nehéz pillanatai, de azt is tudja, hogy nők, családok tízezreinek ad lelki erőt a harcával. A Blikknek elárulta: továbbra sem adta fel a reményt, hogy édesanya lehessen, akár úgy, hogy esetleg örökbe fogadjanak egy gyermeket.

Ez egy hosszú folyamat, most még az elengedés zajlik bennem. Persze, az érzelmek mellett a ráció, az ész is fontos. Tudjuk, hogy számunkra már csak egyetlen járható út van – kezdte lapunknak Zita. – Elfogadtam a tényt, hogy természetes úton nem lehet gyermekem. Ennek oka van, amit már a helyén tudok kezelni. A jövőről pedig… Az biztos, hogy ebben senki sem tud segíteni… Alaposan meg kell gondolni mindent, hiszen egy gyerek nem lehet hiánypótló, nem lehet csak azért örökbe fogadni, mert valaki úgy érzi, ha természetesen úton nem sikerül, akkor is kell! Jelen pillanatban nem tudjuk, mi lesz a következő lépés…

Pataki Zita saját Facebook-oldalán csütörtök este élő videóban jelentkezik be a férjével.

Sokan kérdezik, hogyan tovább, ezt is elmondjuk, ahogyan azt is, miként segítünk a hasonló helyzetben levő pároknak. Egy kis meglepetéssel is készülünk – árulta el sejtelmesen az RTL Klub műsorvezetője, aki egy pillanatig sem bánta meg, hogy elkészítették Az utolsó lombik című doku-realityt.

Több ezer levelet és kommentet kaptam az elmúlt időben, sokan osztották meg velem a történetüket. Meglepő volt, hogy nemcsak nők, hanem férfiak, sőt, még orvosok is írtak, hogy mennyire értékes, mennyire szívhez szóló és igazi lett. Pedig nem volt forgatókönyv, az élet írt mindent. A családom, az édesanyám, a keresztlányom hiába tudták meg a videó megjelenése előtt, hogy nem sikerült a program, mégis reménykedtek, mert a film annyira jól átadta a mi érzéseinket, szinte már azt hitték, megvicceljük őket. Az élet ezt az utat írta meg nekünk, de nem vagyunk elkeseredve, hiszem, hogy minden borút derű követ. Attilával a történtek még közelebb hoztak minket egymáshoz.

A jogszabályok szerint már nem nevelhetnek csecsemőt

Az érvényes hazai jogszabályok 45 évben maximálják a korkülönbséget a fiatalabb örökbe fogadó szülő és az örökbe fogadandó gyermek között. Így, ha a fiatalabb szülő is elmúlt 45 éves, újszülött babát már nem tudnak magukhoz venni, ám idősebb, 18. életévét be nem töltött gyermeket adoptálhatnak. Az örökbefogadó szülőknek pszichológiai vizsgálaton kell részt venniük, majd környezetettanulmány készül arról, hogyan élnek, ezután felkészítő tanfolyam vár rájuk.

Hasonló cikkek

Előkerült a meggyilkolt, VV Fanni exbarátja, aki nagy bejelentést tett

admin

Leugrott a nyolcadikról egy 16 éves fiú egy zólyomi lakótelepen, miután cikizték és kigúnyolták társai

admin

Megszólalt Orbán Viktorról egy brit politikai aktivista, nem kis dolgot állít a magyar miniszterelnökről – Ti mit gondoltok?

admin

Brutálisan csökkenti a kormány az autóvásárlás adóterheit

admin

Atyaég! Mi történt Liptai Claudia arcával? (fotó)

admin

A gazdagok és az iskolázatlanok között a legnépszerűbb Orbán

admin