Image default
Hírek

Hatalmas bajban van: sírva fakadt a zsaruk előtt Aurelio – 15 évet is kaphat emberrablásért!

Hatalmas bajban van Aurelio Caversaccio (27).

Mint azt a Story magazin megírta, a Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészség Aureliót és két másik férfit felfegyverkezve elkövetett emberrablással gyanúsítja.

A rendőrség szerint az egykori villalakót még tavaly októberben egy vidéki szórakozóhelyen meglopott egy férfi, majd Aurelio a barátaival a tolvaj után eredt. Egy kis falu kocsmájában találtak rá, ahonnan a gyanú szerint kirángatták, majd elrabolták. A férfi két nappal később került elő, akkor tett feljelentést. A nyomozás most is tart, Aurelio pedig mélyen hallgat. A Blikk az ügyvédjétől azonban megtudta, összetört, amikor meghallotta, hány évet kaphat.

– Amikor ügyfelem megkérdezte tőlem a rendőrségen, hogy hány évet kaphat, ha bűnösnek találják, kénytelen voltam megmondani neki, hogy ennek a bűncselekménynek a maximálisan kiszabható szabadságvesztés büntetési tétele 15 év. Amikor meghallotta, elpityeredett, elsírta magát – mondta a Blikknek Aurelio ügyvédje, dr. Pokker Zoltán.

– Egyáltalán nem buta fiú ő, rögtön felfogta, hogy milyen komoly dologba csöppent. Szinte teljesen összetört – mondja az ügyvéd, aki továbbra sem tagadja, hogy ügyfele sajátos módszerekkel próbálta meg visszaszerezni a tőle ellopott 180 ezer forintot.

Dr. Pokker védte korábban is Aureliót, amikor kábítószert találtak az autójában, akkor a szabadságvesztés végrehajtását két évre felfüggesztették.

– Aurelio tudta, hogy nem szabad bűncselekményt, törvénybe ütköző tettet elkövetnie, ugyanis akkor korábbi ügye miatt is felelnie kell. Ha ebben az ügyben jogerős, elmarasztaló ítélet születik, azaz szabadságvesztéssel sújtják ügyfelemet, akkor a korábbi ítéletet is végre kell hajtani – magyarázza az ügyvéd.

Lapunk információja szerint a rendőrség több kamerafelvételt is lefoglalt, többek közt azon a szórakozóhelyen rögzített képeket is, ahol az emberrablás történhetett. Ám nemcsak innen kértek be az illetékesek felvételeket, hanem több térfigyelő-kamera képét is visszanézték.

– Én magam nem láttam a kamerafelvételeket, még nem tárta elénk a nyomozó hatóság, hogy pontosan milyen bizonyítékok vannak az ügyfelem ellen. Véleményem szerint a bizonyosság határát eléri, hogy a felvételek nem tartalmazhatnak olyan információkat, amelyek alapján a gyanúsítás megállná a helyét – szögezte le az ügyvéd. Kerestük Aureliót is az üggyel kapcsolatban, de nem kívánt nyilatkozni.

Felfüggesztettre ítélték

A celebet 2016-ban a Bajai Járásbíróság egy év két hónapra ítélte, de végül két évre felfüggesztették. Aurelio még 2015-ben egy közúti ellenőrzésen bukott le, mivel zavart volt a viselkedése, okmányainak ellenőrzése után megmotozták. Több kábítószergyanús anyagot találtak nála, ezért kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást ellene.

Hasonló cikkek

MEGÁLL AZ ÉSZ: Akár 22 fok is lehet idén karácsonykor

admin

Lezárnak több aluljárót ahol hajléktalanok szokták átvészelni a fagyokat – emberek fognak halálra fagyni!

admin

Belépőt szedett a borsodi kórház a szülészetre érkezőktől A kórház fejenként 3000 forintot kért a szülőszobába belépő hozzátartozóktól.

admin

Román buszsofőrök jöhetnek Magyarországra, akkora a hiány

admin

Magyarország: 3 méternyi bicikliút 25 milliárd forintért

admin

Brutálisan megdrágul a kenyér ára

admin