Image default
Bulvár

Hajdú Péter nyilvánosan üzent Sarka Katának – Ezt írta ki a Facebookon

Hajdú Péter büszkén posztolta a hétvégén lánya több fotóját: Noncsi ugyanis tízéves lett, a műsorvezető pedig az Instagram- és a Facebook-oldalán is felköszöntötte idősebbik gyermekét. 

A bejegyzése nagy sikert aratott, a Facebookon több száz komment érkezett posztjára. Sok hozzászóló dicsérte Hajdút, amiért válása után is helyén kezeli azt a tényt, hogy volt felsége évekkel ezelőtt megajándékozta a legnagyobb ajándékkal: két szép gyerekkel, egy kislánnyal és egy kisfiúval. 

“10 évvel ezelőtt megszületett az én Kincsem. Ez egy örök szerelem, ami soha, soha nem ér véget! Köszönöm Istenem, hogy ennek a gyönyörű csodálatos Kislánynak az édesapja lehetek,

ÉS KÖSZÖNÖM NEKED IS KATA!

Isten éltessen drága Kislányom!” – írta a 43 éves sztár. 


“A legszebb: “köszönöm neked is Kata” . Történt ami, olyan ember amilyen ….. senki fölött nem ítélkezhetünk!”

“Péter, nagyon jó édesapa vagy ritka az elvált szülőknél! Fejhajtás azért, mert megköszönted az édesanyának is! Emelem kalapom!!!” – olvasható a kommentek között. 

Hajdú Péter és Sarka Kata házasságának lezárása viharosra sikeredett, róluk nem mondható el, hogy a különválás után is baráti kapcsolatot ápolnak egymással, de arra figyelnek, hogy a gyerekek minél kevesebb hátrányát érezzék annak, hogy édesapjuk és édesanyjuk már nem alkotnak egy párt.

Hajdú pár héttel ezelőtt mesélte a Best magazinnak, hogy, miután az ő szülei is elváltak, és az apja nem volt tovább jelen az életében, különösen figyel arra, hogy jó apja legyen Noéminak és Dávidnak. Szerencsére volt neje partner ebben. Kijátszani sem tudják őket a gyerekek egymás ellen, egyikük sem megy bele a játékba. 

– Azt gondolom, hogy Kata nagyon jó anya, és, mivel a gyerekek ott élnek vele, nekem 120 százalékon kell teljesítenem, hogy azt mondják: hú, de jó volt apánál! (…) Amikor megharagszanak rám vagy Katára, akkor revolvereznek minket, hogy felhívják a másikat, és bepanaszolnak, de ilyenkor összezárunk az édesanyjukkal. Nem tudnak kijátszani minket egymás ellen, mert nagyon rossz lenne, ha átvennék az irányítást – árulta el a hetilapnak.

Hasonló cikkek

Tízmillió forintot osztott ki Norbi

admin

Mindenkit megnevettetett a nagypapa azzal, hogy „felébredt” a saját temetésén

admin

Tátva marad a szád: Ennyi pénzt keres Majka a koncertezéssel

admin

Teljesen összetört Wolf Kati a válása után – pszichológusra volt szüksége

admin

Rá hagyja milliárdos vagyonát Oszter Sándor

admin

Bochkor Gábor: Az exem átpártolt a nőkhöz

admin