Image default
Érdekességek

Gratulálunk! Gáspár Bea megnyerte a Konyhafőnök VIP-versenyét!Szerinted jogosan?

Gáspár Bea (42) nyerte A Konyhafőnök VIP-versenyét!A következőket nyilatkozta Bea.Jó érzéssel töltött el, hogy én vagyok a legjobb. Éreztem magamban az erőt, hogy végig tudom csinálni a versenyt, mert jó vagyok – kezdte Bea asszony, aki azt is elárulta, hogy volt, amikor majdnem feladta a küzdelmet.

A legnehezebb időszak akkor volt, amikor hárman voltunk egy csapatban – folytatta Gáspár Bea. – Az Éjjel-nappal Budapestből Alexa, Keleti Andi és én. Alexa volt a konyhafőnök, és meg sem hallotta az ötleteimet. Bármit mondtam, neki nem volt jó. Sírógörccsel ébredtem, receptekkel álmodtam, nehéz időszak volt. Amikor viszont a séffel, Sárközi Ákossal kellett egyszerre főzni, az valami csodálatos volt.

Gáspárné elárulta, hogy leginkább a tapasztalatokért hálás, valamint a tízmillió forintért is. Már tudja is, hogy mire költi a pénzt: új konyhát készíttet magának.Nem véletlenül ebbe a projektbe vág bele a nyereményből, ugyanis hamarosan szakácsblogja indul Bea konyhája címmel.

Hasonló cikkek

Életet adott egy fekete gyermeknek, arra fogta, hogy a férje túl sok kávét iszik!

admin

Ha ezt a hangot adja ki valaki, már csak 23 órája van hátra

admin

81 ezer helyett 81 milliót utalt a főnöke az 58 éves nőnek, aki felvette a pénzt, de ezért elítélték

admin

Gyerekkora óta együtt volt a szerelmével, azt tervezte, hogy vele éli le az életét, de időközben testvérek lettek

admin

Házi tyúktojást árult egy idős néni, majd kivonult a NAV és ILYEN gusztustalan módon büntette meg őt! A bírságon az egész falu felháborodott! Osszátok!

admin

Zseni vagy, ha kitalálod, mi van a képen: Nem sokan tudják a megfejtést!

admin