Image default
Élet Horoszkóp

Gazdagságot hozó piros pénztárca – add tovább , és hamarosan sok pénz áramlik hozzád

Te is szeretnéd, ha életedben nem lennének anyagi gondjaid, és nem kéne a pénzen rágódnod? Szeretnéd, ha anyagilag kiegyensúlyozottabb lenne a háztartásod? vannak olyan tettek, szavak és tárgyak, melyek egyenesen vonzzák a bőséget, jólétet.

 

Ha piros színű a pénztárcád ezt árulja el rólad

A színekhez az öt elemet is hozzákapcsolja a feng shui. Így a piros színhez a tűz és a föld elemeket társítja. A piros tüzes és aktív szín, viselőjének, energiát, erőt, céltudatosságot, szenvedélyt kölcsönöz. A piros pénztárca vonzza a szerencsét, a gazdagságot, a bőséget, a negatív energiákat pedig hatástalanítja. Ha magadhoz vonzanád a pénzt, minél előbb szerezz be egy nagyobb piros bukszát. Arra ugyanakkor mindenképpen ügyelj, ha víz vagy fém elemek valamelyikében születtél, a piros szín energiáját inkább gyengíted.

Bőrtárca

Az örökké népszerű cigányzenész, Horváth Pista is megénekelte a bőrtárca előnyét, mely szerint: „A bőrtárcám, a bőrtárcám, a bőrtárcámban nincsen pénz de csuhajja / Ha nincs benne de majd lesz benne, jön a feleségem, majd tesz bele de csuhajja.” A bőrtárca természetesen nem csak emiatt menő – legyünk tekintettel hölgyolvasóinkra is, akiknek ugyebár nincsen feleségük – inkább azért, mert gazdagságot sugall. A bőr nemes anyag, természetes és tiszta. Ezért akinél bőr pénztárca van, az tartós, hosszú távra berendezkedő, jómódú, a pénzre vigyázni tudó ember.

Kis buksza – nagy buksza

Vannak, akik arra esküsznek, hogy külön tárcában kell hordani a kis pénzt meg a nagy pénzt, mert az aprópénz felaprítja a nagy címletet. A dolognak vannak praktikus előnyei – ám a bankkártyák korában főleg a taxisofőrök, BKK-ellenőrök és pincérek esetében működik. (Miért is kéne nagy címletekkel sétálgatnunk?)

Piros tárca

Pláne, ha bőrből van! A piros szín és a gazdagság összefüggésben vannak egymással. De az kétségtelen, hogy egy piros tárcát sokkal jobban észre lehet venni egy női táska mélyén, mint egy sötétebb színűt!

Tudásfája

Hasonló cikkek

Űrkutatásért felelős miniszteri biztos: Ideje hogy Magyarország is űrhajót lőjön a világűrbe

admin

Bögrés kalács kakaósan és diósan – mennyei! Mentsd el a receptet!

admin

Az orvosprofesszor megmondta: stressz, az irigység, és a félelem a betegségek oka

admin

8 érv bizonyítja, a Kos a legnagyszerűbb csillagjegy

admin

Pénz áll a házhoz! Ők azok a csillagjegyek, akiknek rendbe jönnek a pénzügyei a nyár végén

admin

Csontsoványra éheztették és a lépcső alá zárták az 5 éves kisfiút a mostohaszülők

admin