Hírek

Füzesabony előtt megállt a semmi közepén és elballagott az InterCity vezetője, mert lejárt a munkaideje

Lejárt a munkaideje, ezért fogta magát és Füzesabony előtt megállt a pusztában és kiszállt a vonatból a Dália IC vezetője, tudósít az egészen szürreális esetről a Bors.

A lap egyik olvasója szerint azű Nyíregyházára tartó InterCity eleve késéssel indult reggel a Keleti pályaudvarról műszaki hiba miatt. Ezt ugyan sikerül kijavítani reggel 7 után, a Budapest-Hatvan-Miskolc-Nyíregyháza vonalon csak délutánra állt helyre a közlekedés.

Lente Endre a keresztgyermeke ballagására indult a járattal, el is aludt útközben, és arra ébredt, hogy állnak a semmi közepén.

Jött a kalauz, és azt mondta sűrű elnézéskérés mellett, hogy sajnos itt most állni fogunk egy darabig, mert a mozdonyvezetőnek lejárt a munkaideje

– mesélte Endre.

Nagyjából fél órát kellett várniuk, mire Füzesabonyból megérkezett egy másik vezető, akivel folytatni tudták az utat. A vonat így reggel 9 óra helyett 10 óra 30 perc körül érkezett meg Füzes­abonyba.

A Bors megkereste a MÁV-ot az esettel kapcsolatban, de a mozdonyvezetőt érintő problémára nem kaptak választ. Mondjuk ezt nem csodáljuk.

Fotó illusztráció

Hasonló cikkek

Felgyújtotta magát egy férfi a Nemzeti Múzeum előtt a Vencel téren

admin

Szerinted lesz kormányváltás?A felmérések szerint a következő lesz a választási eredmény

admin

Egy másik kislányt is találtak annál a férfinél aki meggyilkolta tegnap a 8 éves kislányt!A másik kislányt szintén kerestek, de ő élve került elő.

admin