Image default
Hírek

FRISS! BOROS LAJOS SZÍVSZORÍTÓ VÁLASZA VAJNA TIMINEK – ” KÉRLEK OSSZÁTOK MEG ÜZENETEM ÉS EZZEL ZÁRJUK IS LE A TÉMÁT!

Üdvözöllek benneteket! A hétvégét aktív pihenéssel töltöttem, ha valamikor akkor most igazán nagy szükségem volt rá és nem olvastam a híreket. Az ismerőseim sem értesítettek, gondolom az állapotomra való tekintettel, talán jobb is így. Tudjátok én nem haragszom Vajna Timire, ugyanis próbálok olvasni a mondanivalójában és azt gondolom, hogy részben igaza van. Én véletlenül sem szerettem volna sajnáltatni magam és azt sem, hogy rólam beszéljen bárki is, csak egy egyszerű üzenetet küldtem, jótanácsként az én szemszögemből, olyasfajta útravalót, amíg még megtehettem. Ha az ember megérzi, hogy mennyire sebezhető és megcsapja annak a szele, hogy valóban véget érhet a földi lét, itt kell hagynia a szeretteit és mindent, ami fontos számára, teljesen másképpen értékeli majd a dolgokat, mint például a választást is akár…

Én nem szeretném, hogy gyűlölködésről szóljanak a mindennapjaink, így is van elég gondja mindenkinek azt hiszem. Engedjük el ezt az egészet azt javaslom, viszont ezúton nagyon szépen köszönöm Bochkor Gábornak és Majoros Péternek, hogy ilyen szinten kiálltak értem. Hatalmas tiszteletet érdemel a két úriember.

Szépen kérlek benneteket, hogy osszátok meg a soraimat és zárjuk le ezt a témát, mutassuk meg, hogy nem csak a gyűlölködés érdekli az embereket! Hálásan köszönöm mindenkinek, aki mellettem áll, állt valamilyen formában, nagyszerű emberekkel van tele ez a kicsi ország! Legyen csodaszép, sikerekben gazdag hetetek! Sziasztok!

A teljes tartalmat egy kamu híreket,infókat terjesztő weboldaltól vettünk át!

Hasonló cikkek

Magyarország 2019: Rosszul lett egy 17 éves cukorbeteg lány, magára hagyták, egy járókelő sem segített

admin

ITT A VÉG? – Ég az Amazonas, már az űrből is látszik

admin

Megtagadta a sofőr a továbbutazást az arcát elfedő nőtől

admin

Egy szamár és egy kecske utazott a MÁV egyik járatán, le is videózták őket

admin

Egyre több vezető közgazdász figyelmeztet a válságra

admin

Félmilliós fizetésért várják a magyarokat az osztrák Mekiben

admin