Image default
Sztori

Felismerték őket! Vele ment Dubajba nyaralni Vajna Tímea

Bár egyes sajtóhírek szerint Vajna Timi hozzájutott az örökségéhez, és milliárdos lett, ő ezt cáfolja. Andy özvegye ugyanis kiakadt azon, hogy sokan támadják, mert Mykonos szigetéről posztol dögös fotókat. Timi szerint csak azért tudott ide eljutni kicsit nyaralni, mert ingyen, illetve nagy kedvezménnyel kapta ezt az utat a nagy látogatottságú instagram oldalán elhelyezett reklámokért cserébe

A dögös bikinis fotók mellett arról viszont nincs fotó, hogy kivel is nyaral Timi. Mint ahogyan a görög utat megelőző dubaiji útja sem volt publikus. A dubaji repülőtér egyik magyar származású alkalmazottja azonban felismerte Andy Vajna özvegyét és a vele együtt utazó idegent.

“A görög út előtt Dubajban találkoztam Vajna özvegyével a repülőtéren. Egy hosszú barna hajú hölggyel volt. Egyből felismertem, ő Rozi, Timi jósnője. Onnan tudom, hogy ő volt, mert ha hazamegyek Magyarországra, én is fel akarom majd keresni őt. Jó kedvűek, szépek voltak, csak úgy vonzották magukra a tekinteteket. Úgy tűnik, Tímea túljutott a gyászon, és újra önmaga” – mesélte az alkalmazott.

Mindenesetre Timiék azóta is Mykonos szigetén pihennek, bár mint írta, a festői táj is kevés ahhoz, hogy lazítson. “A lelkem háborog!” – adta a gyászoló özvegy a világ tudtára.

Hasonló cikkek

Fűnyírás közben gázoltak halálra egy embert Kétyen

admin

Életet adott egy fekete gyermeknek, arra fogta, hogy a férje túl sok kávét iszik!

admin

Ha ezt a hangot adja ki valaki, már csak 23 órája van hátra

admin

81 ezer helyett 81 milliót utalt a főnöke az 58 éves nőnek, aki felvette a pénzt, de ezért elítélték

admin

Gyerekkora óta együtt volt a szerelmével, azt tervezte, hogy vele éli le az életét, de időközben testvérek lettek

admin

Milliomos közmunkások-Videó

admin