Image default
Bulvár Hírek

Felháborodtak a kommentelők Curtis üzenetén: az elvonó után rögtön bulizni készül

A rapper hat hét után jövő hét szerdán hagyhatja el a rehabilitációs intézetet, ahova drogproblémái miatt vonult be. De pár nap múlva már fellépése lesz.

Nem hagyott sok időt magának Curtis, hogy újból visszarázódjon a hétköznapok és a munka pörgésébe, ugyanis nem sokkal azután, hogy elhagyja a rehabilitációs intézetet fellép egy budapesti szórakozóhely nagyszabású buliján.

Curtis hat héttel ezelőtt önszántából ment be az elvonóra drogproblémái miatt, amik először nyáron kerültek nyilvánosságra, amikor Majka az egyik fellépés elején bejelentette, nem dolgozik Curtissel tovább a drogfüggősége miatt.

Curtis sokáig tagadott, de végül maga döntött úgy, hogy rehabilitációs intézetbe megy, ahol egy hat hetes kezelésen vesz részt. Ezalatt nem volt nála a telefonja sem és nem kommunikálhatott a külvilággal sem. A közösségi oldalait addig az adminjai kezelték.

Nemrég kikerült egy poszt a Facebook-oldalára, amiben azt írták

„Srácok, remélem, nem felej­tettétek el, hogy február 22-én Legends Birthday Party. Érkezem, és nagyon odaverjük. Én ott leszek koccintani, ki tart velünk?”

A rajongók ugyanakkor nagyon vegyesen fogadták a hírt,ugyanis sokan féltik a zenészt az éjszakai élettől. Volt, aki be is szólt neki a kommentekben.

„Ez úgy volt rehabon, ahogy én”

– idézi az egyik kommentelőt a Blikk.

„Koccintani? Reméljük, csak szódával”

– jegyezte meg egy másik rajongó.

Az esemény február 22-én lesz, Curtis pedig előtte pár nappal jövő héten szerdán hagyhatja el az intézetet. A buliról már korábban is posztoltak, a mostani bejegyzés viszont eltűnt a zenész oldaláról.

A Blikknek nyilatkozó addiktológus szerint nem jogos az emberek félelme, ugyanis Curtis mögött nehéz hetek állnak, végigcsinálta az elvonót, a nehezén túl van. Innentől arra kell koncentrálnia, hogy ne essen vissza.

Hasonló cikkek

Borzalmas vádakkal illették Cookyt és feleségét – A műsorvezető teljesen kiborult

admin

125 ezer forintnál kevesebből él havonta 3 millió magyar

admin

A szlovák miniszterelnöknek sikerült, ami Orbánnak soha

admin

Orbán Viktor szerint nem baj ha egy országban nincs választás

admin

15,4 milliárd forintot vert el a kormány kommunikációra három hónap alatt

admin

Nagyot zuhan a hőmérséklet napokon belül

admin