Image default
Érdekességek

Felfordul az életük: nagy változásokat tartogat a nyár minden csillagjegynek

Alapvetően a nyári időszak is nagyrészt munkával telik, így nem árt, ha tudjuk, hogy mit ígérnek a csillagok ezen a téren a nyári szezonra.

Kos

Sok energiát fogsz belefektetni egy projektbe, azonban nem fogsz olyan szintű sikert elérni vele, mint amire számítottál. Emiatt nagyon csalódott leszel, de meglásd, az ősz közeledtével fordul a kocka és rájössz, hogy a törekvésed mégsem volt annyira hiábavaló.

Bika

Ez a nyár számodra cseppet sem a láblógatásról fog szólni. Annyi munkát varrnak a nyakadba, hogy az sem csoda, ha azt fogod érezni, hogy az egész céget te viszed a válladon. Mivel jól teljesítesz a megpróbáltatás alatt, teljesen jogos, ha némi fizetésemelési kérelemmel állsz a feljebbvalóid elé. Nem fogják elvetni az ötletet.

Ikrek

Azt érzed, hogy a nyári időszakban vesztesz a lendületedből és az amúgy alapvetően energikus éned fáradtan kullog mögötted. Nem érzel különösebb motivációt, azonban ez meg fog változni, amikor egy olyan projekttel keresnek meg, ami feléleszti benned a kezdeti lelkesedést. Talán nehezen fogsz nekikezdeni, de ha felveszed az iramot, minden rendben fog alakulni.

Rák

Számodra az lesz a legfontosabb, hogy számot vess az életeddel. El kell döntened, hogy valóban azzal akarsz-e foglalkozni, amit jelenleg csinálsz. Hallgass a szívedre, mert csak az mutathatja meg a helyes utat, Ha tudod, hogy mit akarsz igazán, akkor a módszert is megtalálod rá.

Oroszlán

Nagy tervek születnek meg a fejedben, amelyeket alkalmad lesz életre hívni. Türelmesnek kell lenned, mert a befektetett kemény munka nem fogja meghozni azonnal a gyümölcsét, viszont némi idő elteltével a siker is a tiéd lesz, ami magával hozza a biztos megélhetés ígéretét.

Szűz

A nyári időszakban alkalmad lesz egy kicsit lazítani a munkahelyen. Nem lesznek különösebben nehéz feladataid és a legtöbb munkán könnyen átverekeded magad. Képes leszel rákészülni az ősszel beinduló nagy hajrára, így érdemes kihasználnod ezt a szezont.

Mérleg

Fontos, hogy a napi rutin feladatok mellett időt szánj arra, hogy a hosszútávú terveiddel foglalkozz. Lehetőséged nyílik előrelépni a munkahelyeden. Azonnal fel kell ismerned az alkalmat és belekapaszkodni, mert ilyen nem mindennap fordul elő veled.

Skorpió

Nem lesz zökkenőmentes ez az időszak számodra. Feszültnek és leterheltnek fogod érezni magad, aminek az oka lehet egy komolyabb munkahelyi feladat és az az okozta stressz, esetleg egy párkapcsolati buktató, ami miatt nem tudsz megfelelő módon koncentrálni az elvégzendőkre. Fontos, hogy kitarts és bebizonyítsd, hogy nem adod olyan könnyen magad.

Nyilas

Az életed egy olyan szakaszához érkezel ezen a nyáron, ahol már nem leszel hajlandó tovább halogatni egy fontos döntést. Nagy változásra készülsz és meg is fogod tenni az ahhoz szükséges első lépést. Bár nem lesz egyszerű és kissé hosszadalmas folyamatba kezdesz bele, végül meglátod, mennyire kifizetődő lesz a bátorságod.

Bak

Néha elkap az érzés, hogy már nem bírod tovább. Minden nap ugyanaz a taposómalom, semmi változatosság, semmi kihívás. Megfordul a fejedben a váltás gondolata, aztán eszedbe ötlik, hogy az anyagi biztonság most sokkal fontosabb mindennél és nem akarod kockára tenni mindezt hiú ábrándok miatt.

Vízöntő

Egy olyan lehetőség érkezik az utadba, ami miatt egy-két kellemetlennek tűnő döntést meg kell majd hoznod. Valószínűleg a párkapcsolatodat is érinteni fogja a dolog, aminek sem te, sem a kedvesed nem örültök, viszont tudod jól, hogy ha nem teszed meg, akkor örökké bánni fogod. Ha erős a kettőtök közti kapocs, akkor át fogjátok vészelni a nehézségeket.

Halak

Ezen a nyáron egy munkahelyi kapcsolat fogja megnehezíteni az életedet. Bár a feladataidat kifogástalanul elvégzed, mégis úgy érzed, hogy a kettőtök közti rossz viszony minden napot megkeserít. Valahogy nem tudtok túljutni a problémán és inkább kerülgetitek egymást, ahelyett, hogy pontot tennétek az i-re. Ha sikerül őszintén beszélnetek, mindenki megkönnyebbülhet

Hasonló cikkek

Mibe fáradhatnak el ennyire?Szerinted hol kellene aludni a kormánypártiaknak?-Videó

admin

Te visszaállítanád a sorkatonaságot?Ha igen mennyi időre?

admin

Kiderült: Ez a vércsoport védettebb a rák, a demencia vagy a trombózis ellen

admin

Koporsó helyett egy vadi új BMW-be temette el az apját a férfi-Fotó

admin

Házi tyúktojást árult egy idős néni, majd kivonult a NAV és ILYEN gusztustalan módon büntette meg őt! A bírságon az egész falu felháborodott! Osszátok!

admin

Tarol a neten egy nő hirdetése aki németországba szeretne kijutni a segély miatt

admin