Image default
Bulvár Hírek

Facebookoztak és tévéztek a szülők, amíg bántalmazott babájuk a haláltusáját vívta

A 22 hónapos kislány belehalt a brutális sérülésekbe, miközben szülei a Facebookon csetelgettek, tévét néztek és videójátékokkal játszottak.

Olyan kegyetlen szülők álltak bíróság elé a minap, hogy nehéz szavakat találni a tettekre, amikkel saját, 22 hónapos kislányuk halálát okozták. A fiatal cornwalli pár lánya, Eve Leatherland még 2017. októberében hunyt el, ám a horrorszülők (a 24 éves Abigail és a 31 éves Tom) ügye csak most jutott el oda, hogy felelősségre vonják őket.

A kis Eve – mint az a bíróságon elhangzott – olyan súlyos sérüléseket szenvedett, mintha autóbaleset áldozata lett volna. Legalább két, de lehetséges, hogy több alkalommal is megverték a halála előtt, ami miatt többek közt koponya- és bordatörése lett, valamint a mája is megsérült. Mint az a boncolási jegyzőkönyvből kiderült, ahelyett, hogy orvoshoz vitték volna a babát, olyan – kodein tartalmú – fájdalomcsillapítót adtak neki, amit csak felnőtteknek lehetne adni.

Eve mindössze 22 hónapot élt. Halála előtt úgy megverték, hogy koponya- és bordatörést is szenvedett, majd nem sokkal később újra megverték – ezt követően pedig felnőtteknek szánt fájdalomcsillapítóval adagolták túl © Facebook

“Azt, hogy a gyógyszert pár nap leforgása alatt adták neki, hogy elfedjék a bántalmazások jeleit, vagy pedig a halál beállta előtt néhány órával, egy nagyobb dózisban, nem tudjuk pontosan meghatározni. De olyan sok gyógyszert kapott a kis Eve, hogy az a sérülésekkel kombinálva a halálát okozta” – magyarázta a vád képviselője, Sean Brunton.

Nem is törődtek kislányuk haláltusájával

A tárgyalás korai szakaszában még nem lehet megállapítani, melyik szülő bántalmazta a kislányt, és melyik adta be neki a halálos gyógyszeradagot. Az azonban ismert, mit csináltak kislányuktól méterekre, amikor a kis Eve az életéért küzdött. Tévéztek, videójátékokkal játszottak, vagy csak egyszerűen ismerősökkel cseteltek a Facebookon – miközben a lányuk haldoklott. Végül a kislány anyja, Abigail hívta a mentőket – ám ekkor már a baba órák óta halott lehetett – írja a Daily Mail.

A rémségekkel vádolt pár ártatlannak vallja magát. Állítják: nem ők bántalmazták a kislányukat, és a fájdalomcsillapítót sem ők adták be neki.

Hasonló cikkek

Babát vár 68 éves férjétől az 51 éves asszony

admin

Máig rejtély: 9 hónapos korától semmit nem változott, 20 évesen halt meg

admin

Videón, ahogy egy mentős egy rúd párizsival ütögeti az öntudatlan páciens fejét a szirénázó rohamkocsiban

admin

Mintha bomba robbant volna: egy BMW-s 200-as tempóval rombolt le egy fél utcát

admin

Láncfűésszel akarta megtréfálni az alvó szomszédot, végül az arcába vágott bele a dunavecsei férfi

admin

Ferenc pápa az egyház nevében bocsánatot kért a cigányságtól

admin