Image default
Egyéb

Ezt jelenti, ha ott az X jel a tenyeredben! Te tudtál róla?

Már az ókori görögök és egyiptomiak is tudták: ha valakinek egy X alakú jel volt a tenyerében, azt jelentette, hogy nagyon különleges képességekkel rendelkezett.

A tenyérjóslásból azt is képesek voltak előre megmondani, hogy jó vezető lesz-e az illetőből vagy sem. Megnézték a jelölt tenyerét, és ha ott volt benne az a bizonyos X, akkor nyugodt szívvel hagyták, hogy ő legyen a tartomány vezetője.

Nagy Sándor nem hiába volt az egyik legnagyobb vezető a világon, hiszen a tenyerében található X-jel is különleges képességekre utalt. Sőt, ráadásul nála mind a két tenyérben fellelhető volt ez a jel. A moszkvai egyetem kutatása szerint, melyben 2 millió ember tenyerét vetették górcső alá, beigazolódott, hogy csak a valóban nagy emberek tenyerében található meg ez a jel. Többek közt Putyin, és Abraham Lincoln is ebbe a kategóriába tartozott.

Úgy tartják, hogy azok az emberek, akiknek X-jelzés van a tenyerükben, nagyon erős karakterek, soha nem kell tervezgessék az életüket, mert szinte minden magától alakul ki. Nekik mindig minden bejön, a siker állandó kísérője az életüknek. Nagyon jó emberismerettel rendelkeznek, soha nem lehet félrevezetni, vagy átverni őket.

A domináns jellem mellet egy nagyon karakteres fizikai megjelenéssel is rendelkeznek. Nem hajlamosak a betegségekre, és képesek mások életére is befolyásoló hatással lenni. A kiemelkedő egyéniséggel rendelkező emberek igazi vezető típusok, könnyen beíródik a nevük a történelembe.

(Twice)

Hasonló cikkek

Saját fiával él párkapcsolatban ez a 9 gyerekes nő. Az utolsó képen amit művelnek, gusztustalan

admin

Magyar kamionoson szörnyülködik az egész net, ezt hogy lehetett benézni?

admin

Ha van otthon két almád, fahéjad és egy kis cukrod fenséges almatócsnit készíthetsz 15 perc alatt!

admin

Idén nem kapnak a nyugdíjasok Erzsébet-utalványt karácsonyra – nincs rá pénz!

admin

Bejelentette Sebestyén Balázs: örökbe fogadta a gyerekeket (fotó)

admin

A kislányom este elment aludni, de soha nem ébredt már fel…

admin