Image default
Hírek

Ez történhetett VV Fanni testével

Jelentkezett egy, jelenleg börtönbüntetését töltő férfi a rendőrségnél és a Novozánszky család ügyvédjénél, azt állítva, pontosan tudja, mi történt azon az estén, amikor nyoma veszett Fanninak. Az ügyvéd szerint a rendőrség már vizsgálja a rab által mondottakat.

A Blikknek dr. Lichy József, az eltűnt lány családjának ügyvédje nyilatkozott. Elmondta, egy férfi kereste a börtönből, azt állítva, mindent tud a lány ügyéről. Az ügyéd bement hozzá, a férfi pedig elmesélte, hogy a Fanni megölésével gyanúsított B. Lászlót sokan ismerik az éjszakai életben, mindenki tudta, hogy rajong a lányért, csak magának akarta.

B. László korábban azt vallotta, hogy az eszméletlen lányt átadta két ismeretlen férfinak. A rab szerint Fanni teste egy olyan társasághoz kerülhetett, akikről úgy tudni, nyomtalanul el tudnak tüntetni bárkit, elégetik a testet – idézte dr. Lichy Józsefet a lap.

A cikk szerint a rab ezzel a rendőrséget is megkereste, az ügyvéd is átadta a hatóságnak az információkat, és úgy tudni, a rendőrség már vizsgálta is az elhangzottakat.

Hasonló cikkek

Ennyit változott VV Era külseje a ValóVilág 9 óta

admin

Budapest szívében, egy fában él a hajléktalan

admin

Drámai szakítás: teljesen a padlóra került Ganxsta Zolee – A barátai aggódnak a rapperért

admin

A rendőrség a lakosság segítségét kéri egy eltűnt kislány ügyében

admin

Így számolják ki ezután az új nyugdíjakat

admin

Nyitott kapunál cigiznek a magyar VIP-börtön rabjai – videó

admin