Image default
Bulvár

EZ DURVA!!! ITT egy AUSZTRIAI KÓRHÁZI ÁRLISTA! Pár ezer forintból gyógyulhatsz Ausztriában nagyon magas színvonalú ellátás mellett! Kezelésre, műtétre vagy csak vizsgálatra is lehet menni! ITT AZ ÁRLISTA : >>>>

EZT NEM FOGJÁTOK ELHINNI! Fillérekből gyógyulhattok Ausztriában rendkívül magas színvonalú ellátás keretein belül! Ha kezelésre, műtétre vagy vizsgálatra kell mennetek irány egy ausztriai kórház! Mutatjuk az összegek, hogy mi mennyibe kerül >>>>

Nost tudjuk mit jelent Magyarországon magánrendelésre menni! 10 ezer forint általában egy 3-4-5 perces vizsgálat, lehet egy nőgyógyász, bőrgyógyász, ortopédia stb! Ez azaltt tulajdonképpen nincsen semmi! Ha többször kell visszamennünk, akár kontrollra, újabb vizsgálatokra, kezelésre vagy neadjisten egy műtétre, akkor százezres, sőt többször millió feletti tételekről beszélünk, ami legyünk őszinték a magyar fizetéseket nézve a legtöbb esetben megfizethetetlen összegek!

Pénzcentrum birtokába jutott egy számla egy osztrák intézményben történt vizsgálatról >>>>

A számla azután érkezett miután a gyermek rosszul lett síeléskor, és bevitték egy intézménybe! Most kapták meg a számlát egy stájerországi kórházból, amelynek végösszege meglepően alacsony, 49,11 euro, tehát körülbelül 15 300 forint.

Nézzük meg mit is tartalmazott egy a körülbelül 15 ezer forint >>> általános vizsgálat, vérkép, CRP-szint mérést a gyulladások kizárásához, és egy extra vizsgálat is ebben volt, ami szintén a vérképhez kapcsolódik!

TÉTELESEN :

általános vizsgálatot (31,1 euro = 9700 forint),vérképet (kis rutint és vérvételt 3,9 euróért, ami körülbelül 1215 forint)CRP-szint mérést a gyulladások kizárásához (9,73 euro = 3032 forint)valamint a vérképhez tartozó, savval kapcsolatos extra vizsgálatot (4,38 euro = 1365 forint).

Ja és ami még fontos lehet, hogy nincs hálapénz! Ha valamelyik orvos hálapénzt fogad el és az kiderül azonnal kirúgják az állásából!-írja a PÉnzcetrum.

Hasonló cikkek

Megint megmutatta magát az emberi gyarlóság: rettenetes, amit egy fiatal nő kapott a nagy terhespocakja miatt – galéria

admin

Így néznek ki Bódi László Cipő ikerlányai akik kész nővé értek

admin

Ő Istenes László 18 éves lánya: Gyönyörű nővé érett Franciska

admin

Szörnyű diagnózist kapott orvosától Lagzi Lajcsi,hamarosan teljesen megsüketülhet

admin

Lebuktak: egymásba szerettek az X-Faktor mentorai?

admin

Facebookoztak és tévéztek a szülők, amíg bántalmazott babájuk a haláltusáját vívta

admin