Image default
Bulvár Hírek

Ennyire kegyetlen volt? Michael Jackson újabb titka derült ki

Céltábla vagy gonosztevő?

Az utóbbi időben sorra kerülnek elő olyan személyes történetek, amik a világhírű popkirályról, Michael Jacksonról szólnak. Sajnos az elbeszélések zöme nem azt az idealisztikus képet erősítik meg, ahogyan sokakban él a zeneipar egyik páratlan előadójaként. A közelmúltban bemutatott, Neverland elhagyása című dokumentumfilmben a zenész két egykori állítólagos áldozata vallja meg, hogy kisgyerek korukban molesztálta őket Jackson. A film nyilvánosságra hozása óta a közvélemény két táborra szakadt: egyesek aljas rágalomnak és nyerészkedésnek titulálják a filmet, míg mások úgy vélik, végre lehullhatott a lepel egy beteges, szexuális ragadozóról.

Akármelyik is legyen az igazság, Jackson közeli hozzátartozói és a köztiszteletben álló csimpánzkutató, Jane Goodall is beszámolt arról, hogy Jackson kegyetlen ember volt – írta meg a The Sun.

Kegyetlen sztorik

A legtöbben azt kifogásolják a Jackson ellen indított hajtóvadászatban, hogy a zenésznek már esélye sincs megvédenie magát. Többen úgy látják, méltatlan a helyzet és ha még igazak is a pedofilvádak, már nem lehet miattuk felelősségre vonni az elkövetőt, hiszen 2009-ben meghalt.

A popsztár emlékét egy újabb történet feketíti be, amely ismét azt a képet erősíti, hogy erőszakos és perverz személyisége volt. Ha a gyerekekről szóló visszaélések nem sokkolták volna még eléggé a közönséget, a legfrissebb történetben Jackson sógora és Jane Goodall azt állítják, hogy állatokkal is kegyetlenkedett az egykori szupersztár.


Michael Jackson örökbefogadott csimpánzt, aki a ’80-as években több videóklipjében is feltűnt. Az állatot Bubbles nevére keresztelte, azonban több forrás azt állítja, hogy nem úgy bánt vele, mint egy házi kedvenccel. Arról számoltak be, hogy többször előfordult, hogy ököllel arcon ütötte és gyom­ron rúgta a majmot.

Wade Robson korábban éveket töltött Jackson Neverland-i birtokán. A tehetséges fiatal fiút többször is molesztálta a popsztár – állítják a közelmúltban bemutatott dokumentumfilmben.

James Safechuck szintén visszaélésekről számolt be, de azt állítják, több áldozatai is volt a világsztárnak. Vajon csak a pénz hajtja őket, hogy ezt állítják Jackóról vagy szemtanúi lehetünk annak, hogyan derül fény végre az igazságra? Erre a kérdésre most elég sokan keresik a választ…

Hasonló cikkek

Már nem kell sokáig várni, és akár 31 fok is lehet

admin

Előkerült a meggyilkolt, VV Fanni exbarátja, aki nagy bejelentést tett

admin

Leugrott a nyolcadikról egy 16 éves fiú egy zólyomi lakótelepen, miután cikizték és kigúnyolták társai

admin

Megszólalt Orbán Viktorról egy brit politikai aktivista, nem kis dolgot állít a magyar miniszterelnökről – Ti mit gondoltok?

admin

Brutálisan csökkenti a kormány az autóvásárlás adóterheit

admin

Atyaég! Mi történt Liptai Claudia arcával? (fotó)

admin