Image default
Hírek

Emlékeztető a vasárnapi szavazáshoz!Dr. Zacher Gábor és kollégái távoznak a Honvédkórházból?

EMLÉKEZTETŐ A VASÁRNAPI SZAVAZÁS ELÉ
Dr. Zacher Gábor és kollégái távoznak a Honvédkórházból?

A „rendszerváltás”, 1990 óta 8 ezer(!) magyar állampolgár szenvedett fagyhalált a demokratikusnak mondott kormányok ténykedései közepette – a legutóbbi téli időszakban, 2017. december 1. és 2018. március 31. között – 2.000 hofitársunk halt meg a fűtetlen lakásokban vagy hajléktalanként városaink, falvaink utcáin. – Az első szabadon választott kormány és a kommunista Állambiztonsági Szolgálatok ügynökeivel vegyített Országgyűlés mindenekelőtt a miniszterek és a képviselők fizetését szavazta meg, csak ezt követően, másfél év késedelemmel, kezdtek hozzá a volt politikai foglyok egy részének rehabilitálásával és kárpótlásuk rendezésével – melyet „pénz hiányában” értéktelen kárpótlási jegyek formájában oldottak meg (ezeket a nyomtatványokat később 25-50 százalékos áron vásárolták fel azok a politikusok, akiknek lehetősége volt erre a nem kis mértékű pénzügyi akcióra).

Az első Orbán-kormány idején – magyar repülőterekről felszállva – az „Irgalmas Angyal” fedőnevű akció keretében amerikai repülőgépek bombázták Vajdaság magyarok lakta városait, falvait és a Duna-hidakat, hatalmas pusztítást okozva az ott élő magyarság köreiben. – Orbán Viktor Washingtonból visszatérve úgy nyilatkozott, hogy a „Vajdaság bombázása nem magyar ügy, hanem a NATO belügye…” – Szavaira a délvidéki, vajdasági magyarok képviselői keserűen jegyezték meg, hogy „Így egy magyar miniszterelnök nem nyilatkozhatott volna…, jobb lett volna ha a sorozatos újvidéki, szabadkai temetések közepette Orbán Viktor legalább hallgatott volna.”

Az utóbbi négy esztendőben – miközben közel egymillió honfitársunk hagyta el Magyarországot – 228 milliárd forintot adományozott a futballra, stadionépítésekre a Fidesz-KDNP koalíció, gyakorlatilag megszüntetve a szociális tevékenységet és az egészségügy támogatását. – Tény, hogy az országból kivonuló magyar szakemberek százezrei követketében, 10-30 százalékos fizetésemelésekre került sor, ugyanakkor a nyugdíjasok jövedelmét évente a legminimálisabb mértékben (1-2 százalékkal) korrigálta az Orbán-kormány. – Legfrissebb híreink élére kívánkozna, az illetékesek által nem cáfolt, híranyag: a „haláldoktorként” emlegetett dr. Zacher Gábor és néhány munkatársa beadta a felmondását a szuperkórháznak nevezett fővárosi Honvédkórház Sürgősségi Osztályán, ahol egymást követően három olyan beteg halt meg, akik az említett intézménytől kértek segítséget gyógyítható betegségeikhez. (Dr. Zacher és munkatársai egy része – a kórház személyzetétől kapott információk szerint – felmondási idejüket töltik jelenleg.)


Kollár Erzsébet

Hasonló cikkek

A világ egyik legdurvább szupertankjából vesz Magyarország – Brutális tűzerővel bír a csataterek szörnye,így működik a gyakrolatban

admin

14,5 órát várt étlen-szomjan a váróban komoly fájdalmak között

admin

Mészáros Lőrinc botrányos kijelentése: “Nem éri meg lehajolnom egy húszezresért, hiszen..”

admin

Belerokkannak a hazai munkások mire eléri a nyugdíjkorhatárt

admin

Államtitkár: Tömegesen jönnek haza a magyarok külföldről mert itthon jobb az élet és magasabb a fizetés

admin

Veszélyben vannak a Tesco vásárlói

admin