Image default
Érdekességek

Elképesztő luxusban él Vajna Timi húga,állítása szerint szülei és a családja segítségével

Azt eddig is lehetett tudni, hogy a kormánybiztos felesége luxuskörülmények között él, de most az is kiderült, hogy Vajna Timi húga sem maradt ki a jóból. A mindössze 21 éves lány barátjával él a rózsadombi lakóparkban, ahol aranyáron vannak az ingatlanok. A Blikk azt is kiderítette, hogy mennyibe kerülhet a luxusotthon havonta.

Amikor a lap munkatársai becsöngettek Palácsik Lillához, a lány kicsit zavartan, de elmesélte, hogyan lehetséges, hogy a rózsadombi álomotthonok egyikében élheti mindennapjait, ahonnan lélegzetállító kilátás nyílik a Dunára, a Halászbástyára vagy a Rózsadomb körüli csodás tájakra.

“A szüleim és a családom segítségével lakom itt. Természetesen nem az én tulajdonom a lakás, bérlik nekünk a szeretteink” – mondta el a lány, aki azt azonban nem árulta el, hogy a luxusalbérlet havi díjába besegít-e nővére vagy férje, Andy Vajna.

A lap szerint a rózsadombi lakóparkban a legolcsóbb, hatvan négyzetméter körüli lakásoknak 70, a legdrágább 140 négyzetmétereseknek 150 millió forint körüli az ára, albérletként pedig a legkisebb lakásért például havi 1500 eurót kell fizetni. Ez azt jelenti, hogy Lilla családja (Andy és Timi segítségével vagy nélküle) havi félmillió forinttal támogatja a lány luxuskörülményeit – írja a Blikk.


Forrás: Facebook/Palácsik Lilla

Hasonló cikkek

Mibe fáradhatnak el ennyire?Szerinted hol kellene aludni a kormánypártiaknak?-Videó

admin

Te visszaállítanád a sorkatonaságot?Ha igen mennyi időre?

admin

Kiderült: Ez a vércsoport védettebb a rák, a demencia vagy a trombózis ellen

admin

Koporsó helyett egy vadi új BMW-be temette el az apját a férfi-Fotó

admin

Házi tyúktojást árult egy idős néni, majd kivonult a NAV és ILYEN gusztustalan módon büntette meg őt! A bírságon az egész falu felháborodott! Osszátok!

admin

Tarol a neten egy nő hirdetése aki németországba szeretne kijutni a segély miatt

admin