Image default
Hírek

Elfogta a rendőrég a soroksári futónő gyilkosát

A rendőrség péntek délután rendkívüli közleményt adott ki, miszerint a 2013. szeptember 25-én Budapest XXIII. kerület Szigetdűlőben a soroksári futónő sérelmére elkövetett emberölés ügyében a rendőrség szeptember 6-án egy férfit gyanúsítottként hallgattak ki. Az ügy további részleteiről később adnak tájékoztatást.

Legutóbb augusztus elején az előző gyanúsítottról derült ki, hogy mégsem az azonosított férfi lehetett a gyilkos, mert nem egyezett a DNS-e nem egyezett a Soroksáron kegyetlenül meggyilkolt nő testén talált anyagmaradványokkal.

Az áldozat öt éve futni indult hazulról, amikor valaki megölte, lemeztelenített holttestére a házuk közelében találtak rá. Még évekkel később is fotókon kereste a rendőrség azokat, akik a környéken felbukkantak, és kamerafelvételeken szerepeltek, ezek között volt egy fotó egy kerékpárosról, akit egy nő felismert. A nő azt állította, egykori élettársa lehetett a tettes, aki a gyilkosság után egy évvel öngyilkos lett, vonat elé vetette magát. Ez nem bizonyult igaznak.

Hasonló cikkek

A román sofőr mindenhol előz! (négyes főút, Abony elkerülő)Videó

admin

Megszületett a döntés: ekkor kell utoljára átállítani az órádat

admin

Bréking: eltörlik Magyarországon is az óraátállítást

admin

Figyelem: gyilkos az idei tél, brutális, amit a szakértők jósolnak

admin

Mostantól hivatalosan lesből mérnek rendőreink:Kiadták a közleményt!

admin

Imádja az időseket, most éppen egy 91 éves szeretője van a 31 éves férfinak

admin