Image default
Sztori

Egy székesfehérvári férfi a kocsiból látta meg, ahogy volt barátnője egy új pasival sétálgat – Nem hiszi el, mi jött ezután

Majdnem elütötte volt barátnőjét, és annak új párját egy férfi Székesfehérváron. Végül üldözőbe vette az új lovagot, de nem kapta el – közúti veszélyeztetés miatt kell felelnie.A 36 éves L. János Székesfehérváron vezette Suzukiját, mikor a Szekfű Gyula utcában meglátta volt barátnőjét annak új kedvesével sétálni – írja a rendőrség honlapján. Dühében rálépett a gázra, és felhajtott a járdára; végül a két gyalogos előtt 1-2 méterrel inkább mégis állóra fékezte az autót, kiszállt, és kérdőre vonta a párt egy korábbi sérelem miatt.

Az új barát ekkor elfutott a helyszínről, L. János pedig kergette egy darabig, de miután nem érte utol, visszaszállt a Suzukiba, hogy autóval induljon a férfi keresésére. Egy közeli körforgalomnál találta meg. A férfi, mikor felismerte az autót, ismét futásnak eredt.

L. Jánost közúti veszélyeztetés miatt hallgatták ki, a rendőröknek elismerte tettét. Az már csak hab a tortán, hogy jogosítványa sem volt. A rendőrök a nyomozás iratait vádemelési javaslattal átadták az ügyészségnek.

Hasonló cikkek

Zöldből egy éjszaka alatt lesz piros: így színezik a szupermarket polcaira kerülő paradicsomokat

admin

Amiről csak álmodik az átlag magyar: így néz ki egy közkórház Ausztriában

admin

CSODA: Megszületése után azonnal járni kezdett a baba

admin

A Facebookon hisztizik a 2 millióra bírságolt román tréleres,akit Kisvárdánál kapcsoltak le a zsaruk

admin

Szakértő: “Heti háromszor elég tisztálkodni!” – Te hányszor tisztálkodsz egy héten?

admin

Orvosi műhiba miatt halt meg az újszülött Andriska. Az orvos ezt mondta: ” Nem baj, majd a következő gyereket hamarabb kihúzzuk! “

admin