Image default
Bulvár

Egy fiatal sofőr 4 méter magasra repült a körforgalom közepén egy Citroën Berlingóval- VIDEÓ

Bukta a jogosítványát az a 18 éves fiatalember, aki még 2018 szeptemberében szó szerint kilőtt a levegőbe furgonjával egy körforgalom közepén.

Az akkor még 17 éves Ryan Lamb két másik emberrel a Sundown zenei fesztiválra sietett egy Citroën Berlingóval. Lamb óriási sebességgel hajtott be a furgonnal egy körforgalomba, majd a peremnek csapódva közel 4 méter magasra felrepült a levegőbe.

Szerencsére Lamb és az utasai nem szenvedtek súlyos sérüléseket, de várható volt, hogy a tini sofőr komoly büntetésben részesül majd. Ez így is lett, a vezetői engedélyétől 1 évre elköszönhetett, emellett ki kellett csengetnie 395 fontot (141 ezer forintot) kártérítésként, mindennek a tetejébe 80 órás fizetés nélküli munkára is kötelezte őt a bíróság.

„A srác mögött motoroztam, láttam a balesetet. Miután földet ért a Berlingo, többedmagammal megálltam a furgon mellett. A sofőrt ki kellett vágni a kocsiból, de úgy tűnt, hogy néhány karcoláson kívül nincs nagyobb baja. Óriási tempóval hajtott be a körforgalomba” – mesélte az egyik szemtanú.

Hasonló cikkek

Kisbabát szeretne a 19 éves lány 62 éves barátjától

admin

Megműtötték Caramelt, az énekes rossz hírt közölt a rajongókkal

admin

Megint megmutatta magát az emberi gyarlóság: rettenetes, amit egy fiatal nő kapott a nagy terhespocakja miatt – galéria

admin

Öngyilkos akart lenni Rékasi Károly – csak ezért nem tette meg

admin

Kiderült: Így él most a legendás bemondónő. Friss fotó a 60 éves Lőrincz Gabrielláról

admin

Ugyanazzal a férfival él párkapcsolatban az ikerpár mindkét tagja, egyszerre szeretnének tőle gyereket is

admin