Image default
Bulvár Hírek

Dur­ván meg­aláz­ták Vár­ko­nyi And­reát: ki­verte a biz­to­sí­té­kot új mun­kája

Az em­be­re­ket az bo­rí­totta ki, hogy sze­relmi ta­ná­cso­kat akar adni.

Tavaly szakított Bochkor Gáborral a pszichológusnak készülő Várkonyi Andrea, aki A szerelem és az apró betűs rész című előadásán a legbonyolultabb érzelmek útvesztőiben segíti eligazodni hallgatóságát. Az érdeklődés óriási, mégis kap érte hideget-meleget.

Az előadás ajánlója szerint a műsorvezető-orvos beszél majd arról, hogy mi alapján választunk társat, és ha jól is választunk, az elég lehet-e ahhoz, hogy boldogok legyünk együtt. Az ismertető szerint szóba kerül majd az is, hogyan tarthat sokáig a szerelem, és a volt tévés tanácsokat ad majd ahhoz is, hogy miként küzdjünk meg a változásokkal.

Mind-mind olyan kérdés, amellyel látszólag, a dolgok végkimenetelét tekintve Andreának és Gábornak például nem sikerült megküzdenie. Bár az ajánlóban az is szerepel, hogy az előadásban Andrea saját tapasztalatai is benne lesznek, de az is, hogy a műsorvezető nem a saját magánéletéről és a Bochkor Gáborral való szakításáról beszél majd.

Az előadás híre és témája sok internetezőnél kiverte a biztosítékot. Sokan azzal támadják Bochkor Gábor exét, hogy egy válással és egy hosszú kapcsolat felbontásával a háta mögött hiteltelen a szerelemről és a párkapcsolatok megmentéséről előadást tartania. Hiszen ebben ő sem bizonyult kifejezetten sikeresnek. Nyilvánvaló, hogy ő sem egyik napról a másikra döntött a család felbontása mellett, és ha bevetette azokat a kapcsolatmegtartó technikákat, amelyekről pszichológusként mesélni fog, a gyakorlatban ő maga nem tudta hasznosítani ezeket.

Mások szerint persze éppen attól lehet majd hiteles Andrea előadása, hogy már megélt kapcsolati válságot, így tapasztalatból pontosan tudja, hogy milyen érzés ez, és a saját rossz döntéseit is felhasználva képes helyes dönté­sek felé terelni a hallgatóságot. A Bors által megkérdezett pszichológus a kritikus hangú kommentelőkkel ért egyet.

“Nincs tökéletes ember, a pszichológus sem az, de hitelesebb, aki rendben van önmagával. Az én professzorom annak idején azt mondta, és azt tanítom ma már én is, hogy az a legjobb szakember, akinek a saját szénája rendben van. Nem igaz, hogy az tud jobban átlátni emberi kapcsolatokat és problémákat, aki már maga is átélte ezeket. Ha így lenne, minden pszichológus egyszer lett volna alkoholista, drogos, szexfüggő, vagy bármi más. Szerintem egy ilyen előadáshoz három dolog kell: az említett széna, tudás és gyakorlat” – vallja dr. Rusz Edit.

Hasonló cikkek

ITT A VÉG? – Ég az Amazonas, már az űrből is látszik

admin

Megtagadta a sofőr a továbbutazást az arcát elfedő nőtől

admin

Egy szamár és egy kecske utazott a MÁV egyik járatán, le is videózták őket

admin

Egyre több vezető közgazdász figyelmeztet a válságra

admin

Félmilliós fizetésért várják a magyarokat az osztrák Mekiben

admin

Elvették a fogyatékossági támogatást a nőtől, akinek egy tésztagép szakította le a karját

admin